Libnet.ro
UNICEF

10:15

Klaus Iohannis, despre dosarul lui Hrebenciuc: Este un lucru excelent ca DNA se preocupa de aceste lucruri

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre dosarul lui Hrebenciuc: Este un lucru excelent ca DNA se preocupa de aceste lucruri

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a vorbit luni seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania, despre dosarul de trafic de influenta in care sunt implicati Viorel Hrebenciuc si Dan Sova, aratand ca. continuă pe B1

Klaus Iohannis despre anchetele DNA: Este un lucru excelent ca DNA-ul se ocupa de aceste lucruri, mie imi convine si cred ca toata lumea vrea asta. / Despre gafa ca profesorii au ghinion: A fost un raspuns foarte neinspirat, imi cer scuze

Presedintele PNL si candidatul Aliantei Crestin Liberale la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, luni seara, la B1 Tv, cu referire la legea amnistiei si gratierii despre care se vorbeste in stenogramele cu membri ai PSD aparute luni, ca PNL a insistat ca aceasta lege sa fie introdusa in plen ca sa se voteze odata pentru totdeauna contra acestei legi. Se pare ca intr-adevar in PSD exista cercuri care au dorit sa promoveze aceasta lege pentru ei. In ceea ce priveste anchetele procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, Klaus Iohannis afirma ca Este un lucru excelent ca DNA-ul se ocupa de aceste lucruri. Mie imi convine si cred ca toata lumea vrea asta. Abia asteptam sa se finalizeze aceste dosare, sa intre la judecata si sa stim exact cine ce a facut si cine ce nu a facut.

Klaus Iohannis, despre procesul cu ANI: Nu imi fac probleme. Am mai avut procese cu ANI si le-am castigat pe toate

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a vorbit luni seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania, despre procesul sau cu ANI, care il acuza de incompatibilitate, aratand ca nu are emotii in ceea ce.

Radu Tudor despre dosarul lui Hrebenciuc: Se da o lupta sangeroasa pentru preluarea sefiei PSD/ Este meciul lui Traian Basescu cu adversarii lui politici folosind ranga numita DNA

Jurnalistii de la Antena 3 au preluat din zbor teza premierului Victor Ponta, care declara ca nu ne spune DNA-ul pe cine sa punem presedinte la un partid, si o propaga in emisiunile de dezbatere. In cadrul emisiunii La ordinea Zilei, moderata de Dana Grecu, jurnalistul Radu Tudor a afirmat ca se da o lupta sangeroasa pentru preluarea sefiei Partidului Social Democrat. Nu este nici meciul DNA cu PSD, este meciul lui Traian Basescu cu adversarii lui politici folosind ranga numita DNA. Este visul lui Traian Basescu de a controla acest partid, a explicat Radu Tudor.

Klaus Iohannis, despre stenogramele Hrebenciuc - Sova: Pe vremea USL, PSD insista cu legea amnistiei si a gratierii

In contextul stenogramelor din referatul DNA, in care Viorel Hrebenciuc ii promitea lui Dan Sova sefia PSD in schimbul unei legi a amnistiei, Klaus Iohannis, candidatul ACL la Presedintie, spune ca PSD insista in sedintele USL cu initierea unei astfel de legi.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis, despre trocul Hrebenciuc - Sova: Pe vremea USL, PSD insista cu legea amnistiei si a gratierii

In contextul stenogramelor din referatul DNA, in care Viorel Hrebenciuc ii promitea lui Dan Sova sefia PSD in schimbul unei legi a amnistiei, Klaus Iohannis, candidatul ACL la Presedintie, spune ca PSD insista in sedintele USL cu initierea unei astfel de legi.

Antena 3, campanie de linsaj mediatic impotriva lui Klaus Iohannis in plin scandal Hrebenciuc

Antena 3 a difuzat luni seara, in cadrul emisiunii La Sinteza Zilei, un videoclip cu toti liderii PDL prezentati in diferite momente din timpul guvernarii Boc sau in campaniile electorale cu intentia evidenta de a-i ridiculiza, fiind prezentati drept oamenii lui Traian Basescu care l-ar sprijini azi pe Klaus Iohannis. Mihai Gadea a continuat seria ironiilor afirmand ca in vila lui Videanu s-au gasit mai multe vile mai mici. Sunt ale dvs domnule Iohannis, l-a intrebat Gadea, acuzandu-l in lipsa ca nu doreste sa participe la emisiunile de dezbatere organizate de Antena 3.

Perchezitii DNA la fostul sef al SPP Dumitru Mitica Iliescu, in dosarul in care Viorel Hrebenciuc este urmarit penal

Procurori DNA fac, luni, perchezitii la locuinta fostului sef al SPP, Dumitru Iliescu, si la alte adrese din Capitala, in dosarul in care Viorel Hrebenciuc este urmarit penal pentru fapte de coruptie, una dintre acuzatii fiind ca ar fi apelat la Dumitru Iliescu sa afle daca este interceptat de DNA. Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca, la ora transmiterii acestei stiri, are loc o actiune a procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, in legatura cu dosarul in care sunt urmariti penal deputatul PSD Viorel Hrebenciuc si senatorul Dan Sova.

Mitica Iliescu, urmarit penal in dosarul Viorel Hrebenciuc - Dan Sova, neaga acuzatiile procurorilor: Acum ce sa facem? Ne ducem cu totii. Facem coada la DNA

Generalul Mitica Iliescu, urmarit penal in dosarul Viorel Hrebenciuc - Dan Sova, a declarat, intr-un interviu acordat ziaristei Sorina Matei, ca nu sunt adevarate acuzatiile care apar la adresa sa in rechizitoriul procurorilor, dar recunoaste ca a discutat cu Hrebenciuc, care este nasul sau, pentru a-si angaja fata.

Perchezitii la fostul sef al SPP Dumitru Iliescu, in dosarul lui Hrebenciuc

Procurori DNA fac, luni, perchezitii la locuinta fostului sef al SPP, Dumitru Iliescu, si la alte adrese din Capitala, in dosarul in care Viorel Hrebenciuc este urmarit penal pentru fapte de coruptie, una dintre.

Atacuri de campanie: PSD, despre eurodeputatul german Elmar Brok, care il sustine pe Klaus Iohannis: Un antiroman/ S-a raportat la romani ca la niste animale

Mai multi reprezentanti PSD au transmis in acest weekend comunicate de presa in care critica faptul ca prezidentiabilul ACL Klaus Iohannis s-a afisat alaturi de europarlamentarul german Elmar Brok. Social-democratii spun despre eurodeputatul german, care si-a declarat sustinerea pentru candidatura lui Iohannis la Presedintie, ca este cel care a cerut amprentarea romanilor care calatoresc in UE, un antiroman si ca s-a raportat la romani ca la niste animale. Reamintim ca, la inceputul acestui an, Elmar Brok a fost calificat drept nazist de catre premierul Victor Ponta, care si-a cerut ulterior scuze, dupa ce presedintele Parlamentului European, socialistul german Martin Schulz, a denuntat afirmatiile sale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )