Libnet.ro
UNICEF

07:00

IFA 2015 - Cel mai tare telefon Sony ar avea ecran mai bun decat televizorul tau

Adevărul Adevărul,
IFA 2015 - Cel mai tare telefon Sony ar avea ecran mai bun decat televizorul tau

IFA 2015 va debuta la inceputul lunii septembrie, iar Sony are planuri mari. Ba chiar se poate spune ca sunt imense planurile, pregatind un Xperia Z5 Premium cu ecran impresionant. continuă pe Adevărul

Cel mai apreciat telefon al Google revine: dotarile neoficiale pentru Nexus 5 (2015)

La Google I/O 2015, conferinta din vara a companiei, printre pozele cu Android M a aparut si una cu un posibil Nexus 5 refacut de LG pentru 2015. Acum, apar primele dotari neoficiale cu acest smartphone.

Cel mai tare loc de parcare. Uite ce a scris un elev langa scoala la care invata

Un liceu din Waco, Texas, le-a permis elevilor sai sa isi personalizeze locurile de parcare din apropierea institutiei de invatamant, intr-o initiativa menita sa incurajeze creativitatea tinerilor, scrie.

Cele mai noi imagini cu Sony Xperia Z5 confirma senzorul de 23 de megapixeli

Cu cateva zile inainte de lansarea oficiala, Sony Xperia Z5 apare intr-o noua serie de imagini. La Berlin, in cadrul IFA, Sony va prezenta cel mai nou telefon din seria Xperia Z. Avand in vedere succesul limitat al ultimelor modele, toata lumea se asteapta ca japonezii sa vina cu cateva schimbari importante. Una dintre acestea [] Cele mai noi imagini cu Sony Xperia Z5 confirma senzorul de 23 de megapixeli Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

IFA 2015: Primul smartphone cu display 4K ar putea veni de la Sony

IFA 2015 se apropie cu pasi repezi si in fiecare zi auzim noi zvonuri legate de produsele care urmeaza sa fie lansate in cadrul targului. Cea mai noua astfel de veste este legata de telefoanele Xperia Z5. Da, ati citit bine, telefoanele, nu telefonul. Stiam ca Sony urma sa lanseze Xperia Z5 in cadrul IFA [] IFA 2015: Primul smartphone cu display 4K ar putea veni de la Sony Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

IFA 2015: Gadgeturile ASUS care iti vor face viata mai Zen

Mai este foarte putin timp pana la IFA 2015 si deja incepem sa vedem franturi din tehnologiile care vor fi prezentate de marile companii. Cel mai recent exemplu vine de la ASUS. Gigantul Taiwanez a lansat doua clipuri video in care ne lasa sa tragem putin cu ochiul la noua linie de gadgeturi. ASUS este [] IFA 2015: Gadgeturile ASUS care iti vor face viata mai Zen Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Sony lanseaza cel mai ciudat gadget hibrid din 2015

Daca sperati ca cei de la Sony nu mai au timp de gadgeturi ciudate cu o utilitate indoielnica, v-ati inselat, iarSRS-LSR10 e cea mai recenta dovada. De-a lungul anilor niste echipe de cercetare si dezvoltare din cadrul Sony, cu bugete generoase si mult timp liber, au creat niste gadgeturi foarte interesante. La un moment dat, [] Sony lanseaza cel mai ciudat gadget hibrid din 2015 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

IFA 2015: Lenovo concureaza cu Nokia 3310 cand vine vorba de autonomia bateriei

Zvonuri si scurgeri de informatii in legatura cu produsele Lenovo au aparut in presa inca dinainte de editia de anul acesta a Mobile World Congres. Se aflase ca urmau sa se lanseze cinci dispozitive, printre care si smartphone-ul Vibe P1. Despre acesta nu s-au mai auzit multe pana astazi. Conform celor de la Android Authority, [] IFA 2015: Lenovo concureaza cu Nokia 3310 cand vine vorba de autonomia bateriei Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai util test al bateriei: de la iPhone 6 la Galaxy S6, cele mai eficiente telefoane

Dupa cum bine stii, cel mai mare inamic al smartphone-ului este autonomia scazuta a bateriei. Din fericire exista un test care iti arata care tine cel mai mult si cel mai putin. Surprinzator, dar Sony are un invingator la acest capitol.

Britanicii au un fel de rival pentru OnePlus 2, cel mai dorit telefon

Dupa ce OnePlus a dat lovitura anul trecut cu telefonul OnePlusOne, poreclit flagship killer , compania britanica Wileyfox lanseaza o versiune asemanatoare in speranta ca isi va domina competitorul direct.

NATO organizeaza cel mai mare exercitiu militar din 2002. Cand va avea loc

Alianta Nord Atlantica NATO) va organiza la toamna cel mai mare exercitiu militar dupa 2002 cu participarea a circa 36. 000 de soldati, a anuntat joi unul dintre sefii militari ai NATO, relateaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )