Libnet.ro
UNICEF

09:45

Igor Dodon considera ca partenerii si fratii din Rusia vor oferi vaccinul anti-coronavirus si R. Moldova, daca l-ar avea. Rusia mereu ne-a ajutat in situatiile grele

B1 B1,
Igor Dodon considera ca partenerii si fratii din Rusia vor oferi vaccinul anti-coronavirus si R. Moldova, daca l-ar avea. Rusia mereu ne-a ajutat in situatiile grele

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat ca tara sa este interesata in vaccinul impotriva noului coronavirus pe care il dezvolta Federatia Rusa. Mai mult, in cadrul emisiunii sale,. continuă pe B1

Dodon, convins ca fratii din Federatia Rusa vor oferi si R. Moldova vaccinul impotriva COVID-19, daca il vor avea

Igor Dodon a declarat ca R. Moldova este interesata in vaccinul impotriva COVID-19 pe care il dezvolta Federatia Rusa. Presedintele a afirmat ca este vital ca R. Moldova sa inceapa cat mai repede vaccinarea benevola a populatiei.

Igor Dodon: Toti liderii de dreapta vor ca Maia Sandu sa piarda la prezidentiale

Igor Dodon sustine ca liderii partidelor de dreapta nu doresc ca Maia Sandu sa invinga in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie curent, pentru ca victoria presedintei PAS ar insemna ca restul partidelor de dreapta nu vor trece pragul electoral la parlamentare, pe fundalul ascensiunii PAS.

Igor Dodon, despre transformarea Sfintei Sofia in moschee: Mi-as dori ca acest simbol sa ramana crestin-ortodox

Igor Dodon sustine ca decizia liderului de la Ankara, Recep Erdogan, de a transforma fosta bazilica Sfanta Sofia de la Istanbul in moschee este o actiune de tine de treburile interne ale Turciei, iar conducatorii de state nu au dreptul sa se implice in treburile interne ale altor tari.

Igor Dodon, despre motiunea de cenzura: Maia Sandu a nimerit in capcana. Nu credeam ca e atat de naiva

Igor Dodon sustine ca lidera PAS, Maia Sandu, a nimerit intr-o capcana dupa ce a acceptat sa semneze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Chicu. Presedintele tarii a declarat ca intelege motivatia Partidului Sor si a grupului parlamentar Pro Moldova de ce doreste demiterea Cabinetului de ministri, pentru ca ar vrea sa scape de dosare penale, insa nu intelege de ce Maia Sandu a acceptat sa semneze motiunea.

Maia Sandu: Igor Dodon pregateste fraudarea alegerilor

Lidera PAS, Maia Sandu, a declarat joi, 16 iulie, ca prin modificarile pe care socialistii incearca sa le impinga la Codul electoral, Igor Dodon pregateste fraudarea alegerilor. Potrivit ei, despre intentiile sefului statului de a frauda alegerile prezidentiale din 1 noiembrie i-ar fi spus si oamenii din localitati.

Igor Dodon nu va beneficia de sustinerea PSRM in campania pentru prezidentiale

Igor Dodon anunta ca, in cazul in care va decide sa candideze pentru un nou mandat la functia de presedinte al Republicii Moldova, nu mai poate beneficia de suportul direct al Partidului Socialistilor.

Igor Dodon: Nu avem de gand sa restrictionam dreptul diasporei de a participa la alegeri

Igor Dodon a respins acuzatiile opozitiei ca Socialistii promoveaza modificari la Codul electoral pentru a pregati fraudarea alegerilor prezidentiale. Seful statului sustine ca opozitia cauta de pe acum justificari pentru a explica o eventuala ingrangere in alegerile din 1 noiembrie.

Andrian Candu, despre ezitarea PAS de a semna motiunea de cenzura: O opozitie divizata este in beneficiul unui singur om: Igor Dodon

Liderul Partidului Pro Moldova, Andrian Candu, a comentat ezitarea Partidului Actiune si Solidaritate, condus de Maia Sandu, in ceea ce priveste semnarea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Chicu, initiativa propusa de Platforma DA. Potrivit lui Candu, o opozitie divizata este in beneficiul unui singur om: Igor Dodon.

Crima sau coincidenta tragica? O politista din Rusia a cazut de la balcon si a murit

Caz bizar in Rusia! Decesul unei politiste a trezit nenumarate suspiciuni din cauza a ceea ce a facut aceasta la scurt timp dupa ce s-a stins din viata. Cum s-a petrecut totul si ce spun oamenii legii? Ce indica dovada gasita in poseta femeii de 37 de ani? Caz bizar in Rusia! Crima sau coincidenta? .

PANA IN IULIE 2021: Retelele Vodafone din Europa vor fi alimentate 100% din surse regenerabile

Alimentarea cu energie a retelei Vodafone din toata Europa se va realiza in proportie de 100% din surse regenerabile, pana la sfarsitul lunii iulie 2021, anunta un comunicat de presa emis astazi de Vodafone.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )