Libnet.ro
UNICEF

14:45

Igor Dodon: Din 27 aprilie, majoritatea angajatilor vor reveni la munca

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon: Din 27 aprilie, majoritatea angajatilor vor reveni la munca

Din 27 aprilie, bugetarii vor reveni la munca, iar institutiile de stat vor lucra in regim obisnuit. Totodata, vor fi relaxate unele restrictii pentru HoReCa, a declarat presedintele tarii, Igor Dodon, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Ion Chicu:Daca pana pe 26 aprilie nu depasim cifra de 3000 cazuri active, din 27 aprilie reluam majoritatea activitatilor economice

Premierul Ion Chicu a anuntat marti, 14 aprilie, ca majoritatea activitatilor economice ar putea fi reluata, incepand cu 27 aprilie, daca numarul persoanelor infectate cu noul coronavirus nu va depasi cifra de 3.

Igor Dodon anunta ca Marsul Victoriei va fi transferat de pe 9 mai pe 24 august

Marsul Victoriei si concertul festiv dedicat Zilei Victoriei, care traditional aveau loc pe data de 9 mai, vor fi transferate pentru data de 24 august, transmite IPN. intr-o postare pe Facebook, presedintele Igor Dodon a mentionat ca decizia s-a luat reiesind din situatia de criza in care ne aflam si restrictiile impuse de autoritati privind manifestarile in masa.

Igor Dodon: Preotii nu trebuie amendati. Ei nu sunt de vina ca cineva a intrat in biserica in timpul slujbei

Presedintele Igor Dodon considera ca preotii nu trebuie amendati pentru incalcarea restrictiilor impuse de autoritati, in contextul raspandirii COVID-19. Seful statului este de parere ca slujitorii bisericii care au fost pana acum sanctionati pentru ca au organizat slujbe cu participarea enoriatilor nu sunt de vina, deoarece tine de responsabilitatea autoritatilor de a nu admite ca cetatenii sa intre in biserici.

Presedintele CCM, despre discutia telefonica pe care a avut-o cu Igor Dodon: Interpretarile aparute in spatiul public au la baza tenta politica

Presedintele Curtii Constitutionale, Vladimir Turcan, considera ca opiniile care au aparut in spatiul public cu referire la apelul telefonic primit de la presedintele Igor Dodon sunt interpretari absolut neintemeiate si au la baza o tenta pur politica.

Vladislav Kulminski: increderea cetatenilor in Igor Dodon scade puternic

Expertul Vladislav Kulminski considera ca prezenta activa a presedintelui Igor Dodon in toate domeniile din tara si actiunile acestuia au la baza viitoarele alegeri prezidentiale din toamna acestui an. El afirma ca in urma situatiei create in tara din cauza pandemiei sondajele inregistreaza o scadere evidenta a increderii populatiei in seful statului, noteaza IPN.

INCEPAND CU 27 APRILIE Elvetia ridica treptat izolarea impusa din cauza covid-19

Masurile de izolare urmeaza sa fie ridicate treptat in Elvetia, incepand de la 27 aprilie, a anuntat joi intr-un comunicat Consiliul federal.

Igor Dodon: Statul nu poate sa vina cu suport pentru Biserica din banii publici

Autoritatile au recomandat mitropoliei ca slujbele din noaptea invierii in bisericile din tara sa aiba loc fara enoriasi. Delegatia care va zbura la Ierusalim pentru a aduce focul haric nu va cobori din avion, focul va fi adus la aeroport de catre un angajat al Ambasadei.

Ikea Romania suplimenteaza din fonduri proprii veniturile angajatilor aflati in somaj tehnic; acestia vor incasa 90% din salariu

Ikea Romania va suplimenta subventia guvernamentala pentru angajatii sai aflati in somaj tehnic, astfel cei afectati de inchiderea temporara a magazinelor Baneasa si Pallady vor primi 90% din venitul lunar, pentru intreaga perioada in care masurile.

Informatii ANM. Prognoza meteo, vineri, 17 aprilie: minimele se vor situa intre 0 si 10 grade Celsius

Specialistii ANM au emis prognoza pentru ziua de vineri, 17 aprilie. Temperaturile minime se vor incadra intre 0 si 10 grade Celsius, iar local se va forma bruma. Maxima zilei se va situa in jurul valorii de 24 de grade Celsius. Informatii ANM. Prognoza meteo, vineri, 17 aprilie Minimele zilei se vor incadra intre 0 .

PENTRU ADUNAREA ACTIONARILOR SIF OLTENIA DIN 28 APRILIE SIF Banat-Crisana reia cererea de suplimentare a ordinii de zi

Actualizare - Comunicatul transmis de SIF Banat-Crisana SIF1) la data de 15 aprilie 2020, prin care se instiga public actionarii sa se prezinte fizic la adunarea SIF Oltenia SIF5) din data de 28 aprilie, se plaseaza in sfera unui act de zadarnicire a combaterii bolilor, fapta prevazuta si sanctionata de legea penala, se arata intr-un raport de astazi al SIF5 adresat Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) si postat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB), ce este semnat de semnat de presedintele SIF-ului,Tudor Ciurezu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )