Libnet.ro
UNICEF

22:31

Igor Dodon: Statul nu poate sa vina cu suport pentru Biserica din banii publici

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon: Statul nu poate sa vina cu suport pentru Biserica din banii publici

Autoritatile au recomandat mitropoliei ca slujbele din noaptea invierii in bisericile din tara sa aiba loc fara enoriasi. Delegatia care va zbura la Ierusalim pentru a aduce focul haric nu va cobori din avion, focul va fi adus la aeroport de catre un angajat al Ambasadei. continuă pe Adevărul

Igor Dodon anunta ca Marsul Victoriei va fi transferat de pe 9 mai pe 24 august

Marsul Victoriei si concertul festiv dedicat Zilei Victoriei, care traditional aveau loc pe data de 9 mai, vor fi transferate pentru data de 24 august, transmite IPN. intr-o postare pe Facebook, presedintele Igor Dodon a mentionat ca decizia s-a luat reiesind din situatia de criza in care ne aflam si restrictiile impuse de autoritati privind manifestarile in masa.

Presedintele CCM, despre discutia telefonica pe care a avut-o cu Igor Dodon: Interpretarile aparute in spatiul public au la baza tenta politica

Presedintele Curtii Constitutionale, Vladimir Turcan, considera ca opiniile care au aparut in spatiul public cu referire la apelul telefonic primit de la presedintele Igor Dodon sunt interpretari absolut neintemeiate si au la baza o tenta pur politica.

Vladislav Kulminski: increderea cetatenilor in Igor Dodon scade puternic

Expertul Vladislav Kulminski considera ca prezenta activa a presedintelui Igor Dodon in toate domeniile din tara si actiunile acestuia au la baza viitoarele alegeri prezidentiale din toamna acestui an. El afirma ca in urma situatiei create in tara din cauza pandemiei sondajele inregistreaza o scadere evidenta a increderii populatiei in seful statului, noteaza IPN.

Alexandru Slusari, catre Igor Dodon: Ati vazut multe cazuri cand antreprenorii s-au creditat pentru salarii?

Deputatul Partidului Platforma Demnitate si Adevar Alexandru Slusari califica drept gafa decizia autoritatilor de a acoperi dobanzile pentru creditele contractate pentru plata salariilor. Candva ati fost economist. in aceasta calitate va intreb: ati vazut multe cazuri cand agentii economici s-au creditat pentru achitarea salariilor?, intreaba Alexandru Slusari, citat de IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )