Libnet.ro
UNICEF

14:30

Igor Dodon, pentru DW: Moldova nu are un patriot ca Putin la conducerea tarii

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon, pentru DW: Moldova nu are un patriot ca Putin la conducerea tarii

Intr-un interviu acordat in exclusivitate DW, presedintele Moldovei se refera la apropierea tarii de Rusia, la unirea cu Romania, la un eventual razboi civil, dar si la des invocata sintagma de presedinte sub asediu. continuă pe Adevărul

Igor Dodon pentru DW: Moldova nu are un patriot ca Putin la conducerea tarii

Intr-un interviu acordat in exclusivitate DW, presedintele Moldovei se refera la apropierea tarii de Rusia, la unirea cu Romania, la un eventual razboi civil, dar si la des invocata sintagma de presedinte sub asediu.

Dodon: Republica Moldova are nevoie de un patriot ca Putin in fruntea tarii

Igor Dodon nu-si ascunde simpatiile sale fata de omologul sau rus, Vladimir Putin. intr-un interviu acordat recent pentru Deutsche Welle, presedintele moldovean a spus ca, din pacate, Republica Moldova nu a avut la conducerea tarii asa personalitati ca liderul de la Kremlin.

Interviu DW. Igor Dodon: Moldova nu are un patriot ca Putin la conducerea tarii

Intr-un interviu acordat in exclusivitate DW, presedintele Moldovei se refera la apropierea tarii de.

Se impune acuzarea lui Igor Dodon pentru inalta tradare: dovezile sunt clare si la lumina

Inalta tradare reprezinta fapta comisa de un inalt demnitar al statului si care comploteaza sau savarseste actiuni contrare intereselor statului si in favoarea unor puteri straine. Desi exista dovezi inclusiv in spatiul public cu privire la aservirea lui Igod Dodon catre Federatia Rusa, procuratura si SIS nu au luat nicio masura in acest sens.

Parlamentul si-a reconfirmat votul pentru doua proiecte de lege respinse de catre Igor Dodon

Parlamentul si-a reconfirmat votul pentru doua proiecte trimise la reexaminare de catre presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon. Este vorba de Legea privind executarea unor activitati necalificate cu caracter ocazional desfasurate de zilieri si proiectul de completare a Legii privind sistemul de salarizare a functionarilor publici, transmite IPN.

Igor Dodon: Actiunile unioniste trebuie condamnate

Presedintele prorus al Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca .

Igor Dodon: Liberalismul, toleranta si egalitatea de gen sunt invataturi false

Igor Dodon a fost in vizita duminica, 25 februarie, la Manastirea Sfintul Gheorghe din satul Zloti, raionul Cimislia. Presedintele a subliniat inca o data ca suntem un popor ortodox si a accentuat ca liberalismul, toleranta si egalitatea de gen sunt invataturi false, adica straine moldovenilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )