Libnet.ro
UNICEF

15:00

Igor Dodon l-a dat in judecata pe Sergiu Mocanu pentru defaimare

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon l-a dat in judecata pe Sergiu Mocanu pentru defaimare

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a dat in judecata pe liderul Partidului Miscarea Populara Antimafie, Sergiu Mocanu, pentru ca acesta i-ar fi lezat onoarea si demnitatea in cadrul unei emisiuni televizate, cand a afirmat ca seful statului va repara Presedintia din banii lui Vlad Plahotniuc, dar nu din cei oferiti de Turcia. continuă pe Adevărul

Activistul Fiodor Ghelici spune ca il va da in judecata pe Igor Dodon

Fostul presedinte al Comisiei pentru controlul public din cadrul Consiliului Societatii Civile pe langa presedintele Republicii Moldova, activistul Fiodor Ghelici, spune ca il va da in judecata pe presedintele Igor Dodon pentru defaimare.

Igor Dodon nu exclude ca va fi cap de lista al PSRM la alegerile parlamentare

Igor Dodon nu exclude faptul ca ar putea fi primul pe lista electorala a Partidului Socialistilor la alegerile parlamentare de anul curent. Declaratia a fost facuta de seful statului in cadrul emisiunii Important de la postul de televiziune TVC21, transmite IPN.

MOLDOVEANUL de Eminescu! Igor Dodon, flori si REVENDICARI de ziua poetului national al romanilor (VIDEO)

Igor Dodon nu pierde nicio ocazie de a-si consolida asa zisul moldovenism. Luni, 15 ianuarie, la cea de-a 168-a aniversare a nasterii lui Eminescu, presedintele Moldovei a depus flori la bustul din Chisinau al.

Marele poet s-a nascut in Moldova. Igor Dodon a depus flori la bustul lui Mihai Eminescu VIDEO

Igor Dodon a depus flori luni, 15 ianuarie, la bustul poetului Mihai Eminescu din centrul Capitalei. Actiunea a avut in contextul aniversarii a 168 de ani de la nasterea marelui poet.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )