Libnet.ro
UNICEF

17:45

IGPR: Peste 150 de persoane disparute sau urmarite, gasite in ultima saptamana

B1 B1,
IGPR: Peste 150 de persoane disparute sau urmarite, gasite in ultima saptamana

Peste 150 de persoane care au fost date disparute sau in urmarire au fost depistate, in ultima saptamana, de politistii din cadrul structurilor de investigatii criminale, sib coordonarea Directiei de. continuă pe B1

Bilant Politia Romana: peste 150 de persoane disparute sau urmarite, depistate in ultima saptamana de anchetatori

Peste 150 de persoane disparute sau urmarite de anchetatori au fost depistate, in ultima saptamana de politistii din cadrul structurilor de investigatii criminale.

Marele mars al secuilor, pe 27 octombrie. Presedintele CNS: Sunt asteptati peste 150.000 de maghiari

Peste 150. 000 de maghiari sunt asteptati la Marele mars al secuilor, manifestare programata pentru 27 octombrie si sprijinita de toate organizatiile politice si civice maghiare, precum si de biserici, a declarat, miercuri, presedintele CNS, Izsak Balazs, citat de Mediafax.

Peste 150 de angajati din sistemul sanitar protesteaza la Ministerul Sanatatii.

Peste 150 de angajati din sistemul sanitar protesteaza, miercuri, in fata sediului Ministerului Sanatatii, cerand alocarea a minimum sase la suta din PIB pentru Sanatate, majorarea salariilor si garantarea prin lege a independentei profesionale a celor care lucreaza in domeniu, transmite Mediafax. Protestatarii au afisat bannere pe care scrie Noi vrem respect, Ne-am saturat sa ne caram singuri crucea, Vrem dublarea salariilor medicilor rezidenti, OBBCSSR solicita 6% din PIB pentru .

Oklahoma: Scafandrii au descoperit doua masini in interiorul carora se aflau sase persoane, disparute de 40 de ani (VIDEO)

Scafandrii din Oklahoma au descoperit, in Lacul Foss, doua masini vechi in interiorul carora se aflau cate trei cadavre, relateaza Daily Mail. Cele sase persoane au fost date disparute in urma cu 40 de.

Alunecare de teren in Mexic: 58 de persoane disparute

58 de persoane au fost date disparute dupa o alunecare de teren in localitatea La Pintada din sudul Mexicului, potrivit unui anunt facut ieri de catre presedintele statului sud american, Enrique Pena Nieto, citat de AFP.

Mexic: 58 de persoane disparute, dupa o alunecare de teren

58 de persoane sunt date disparute dupa o alunecare de teren care a ingropat partial o localitate din sudul Mexicului, a anuntat miercuri presedintele mexican Enrique Pena Nieto, citat de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,269 seconds )