Libnet.ro
UNICEF

22:45

Alunecare de teren in Mexic: 58 de persoane disparute

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alunecare de teren in Mexic: 58 de persoane disparute

58 de persoane au fost date disparute dupa o alunecare de teren in localitatea La Pintada din sudul Mexicului, potrivit unui anunt facut ieri de catre presedintele statului sud american, Enrique Pena Nieto, citat de AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Mexic: 58 de persoane disparute, dupa o alunecare de teren

58 de persoane sunt date disparute dupa o alunecare de teren care a ingropat partial o localitate din sudul Mexicului, a anuntat miercuri presedintele mexican Enrique Pena Nieto, citat de AFP.

Oklahoma: Scafandrii au descoperit doua masini in interiorul carora se aflau sase persoane, disparute de 40 de ani (VIDEO)

Scafandrii din Oklahoma au descoperit, in Lacul Foss, doua masini vechi in interiorul carora se aflau cate trei cadavre, relateaza Daily Mail. Cele sase persoane au fost date disparute in urma cu 40 de.

Atac armat in Austria: trei persoane au fost UCISE.

Trei persoane au fost UCISE in Austria de un atacator care a luat si un ostatic, relateaza realitatea. net. Doi politisti si un medic au fost ucisi de un braconier care a luat un ostatic si s-a baricadat intr-o ferma, la 100 de kilometri de Viena.

Galati. Peste 8.000 de persoane au fost evacuate in urma inundatiilor

Un numar de 8. 265 de persoane au fost evacuate in judetul Galati, in urma inundatiilor si viiturilor din perioada 11-13 septembrie, a anuntat luni purtatorul de cuvant al Prefecturii, Petrica Crangan,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )