Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ilie Nastase, declaratii dure dupa ce nu a fost lasat sa intre la tribuna oficiala de la Arcul de Triumf

Adevărul Adevărul,
Ilie Nastase, declaratii dure dupa ce nu a fost lasat sa intre la tribuna oficiala de la Arcul de Triumf

Fostul mare jucator de tenis, Ilie Nastase, a avut o serie de declaratii dure vineri seara dupa ce nu a fost lasat sa intre la tribuna oficiala de la Arcul de Triumf la festivitatile prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, in conditiile in care chiar el recunoaste ca nu a avut o invitatie. continuă pe Adevărul

Ilie Nastase, noi declaratii dupa ce a fost dat afara de la parada militara: Astept scuze. Ca e presedintele Romaniei, cine o fi, nu ma intereseaza(VIDEO)

Fostul tenismen Ilie Nastase a declarat vineri seara ca asteapta scuze dupa ce nu i s-a permis accesul in tribuna oficiala de la Arcul de Triumf, unde a avut loc defilarea de Ziua.

Ilie Nastase, suparat ca nu a fost lasat la tribuna oficiala de la Arcul de Triumf: Nu stiu de ce nu m-au lasat, ca mai erau vreo 20-30 de generali din aceeasi armata ca mine

Fostul jucator de tenis Ilie Nastase s-a plans vineri ca nu a fost lasat la tribuna oficiala de la Arcul de Triumf de Ziua Nationala a Romaniei, desi recunoaste ca nu avea invitatie, scrie Agerpres.

Ilie Nastase n-a fost lasat la tribuna oficiala la parada de Ziua Nationala

Incident socant cu marele Ilie Nastase in prim plan. Fostul mare jucator de tenis a fost dat afara de jandarmi din zona oficiala de la parada militara de la Arcul de Triumf. Nastase a acuzat SRI si SPP ca nu l-au lasat sa participe la ceremonia in zona oficiala de langa Arcul de Triumf in care, spune fostul sportiv, merge de peste 8 ani si niciodata cu invitatie.

Ilie Nastase, suparat ca nu a fost lasat la tribuna oficiala de la Arcul de Triumf

Fostul jucator de tenis Ilie Nastase s-a plans vineri ca nu a fost lasat la tribuna oficiala de la Arcul de Triumf de Ziua Nationala a Romaniei, desi recunoaste ca nu avea invitatie, relateaza Agerpres.

Ilie Nastase, dupa ce a fost dat afara de la parada militara: Securistii nu ma vor (VIDEO)

Incident neplacut pentru fostul mare sportiv Ilie Nastase! Desi este general cu patru stele acesta a fost dat afara de jandarmi din zona oficiala de la parada militara de la Arcul de Triumf. Detalii.

Brigitte Sfat a ajuns de urgenta la spital. Sotia lui Ilie Nastase a ajuns pe perfuzii - FOTO

Brigitte Sfat a ajuns de urgenta la spital, joi dimineata. Sotia lui Ilie Nastase a postat o imagine de pe patul de spital, dar nu le-a spus prietenilor ce a patit. Doamne ajuta, a scris.

Elicopterul milionarului Romeo Dunca s-a rasturnat din cauza vantului, dupa ce a fost lasat nesupravegheat si cu motorul pornit

Elicopterul tip Eurocopter AS 350 B3 aflat in proprietatea milionarului timisorean Romeo Dunca a fost avariat dupa ce s-a rasturnat la cateva momente dupa aterizarea pe Muntele Mic, in judetul Caras-Severin.

Ilie Nastase A FOST DAT AFARA din zona oficiala DE LA PARADA de Ziua Nationala a Romaniei! (VIDEO)

UPDATE:intr-o interventie telefonica pentru B1TV a acuzat SRI si SPP ca nu l-au lasat sa participe la ceremonia in zona oficiala de langa Arcul de Triumf in care, spune fostul tenism.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )