Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ilie Nastase A FOST DAT AFARA din zona oficiala DE LA PARADA de Ziua Nationala a Romaniei! (VIDEO)

B1 B1,
Ilie Nastase A FOST DAT AFARA din zona oficiala DE LA PARADA de Ziua Nationala a Romaniei! (VIDEO)

UPDATE:intr-o interventie telefonica pentru B1TV a acuzat SRI si SPP ca nu l-au lasat sa participe la ceremonia in zona oficiala de langa Arcul de Triumf in care, spune fostul tenism. continuă pe B1

Ilie Nastase, dupa ce a fost dat afara de la parada militara: Securistii nu ma vor (VIDEO)

Incident neplacut pentru fostul mare sportiv Ilie Nastase! Desi este general cu patru stele acesta a fost dat afara de jandarmi din zona oficiala de la parada militara de la Arcul de Triumf. Detalii.

Ilie Nastase, noi declaratii dupa ce a fost dat afara de la parada militara: Astept scuze. Ca e presedintele Romaniei, cine o fi, nu ma intereseaza(VIDEO)

Fostul tenismen Ilie Nastase a declarat vineri seara ca asteapta scuze dupa ce nu i s-a permis accesul in tribuna oficiala de la Arcul de Triumf, unde a avut loc defilarea de Ziua.

Premierul Mihai Tudose a rabufnit! L-a dat afara din Ministerul Educatiei

Gabriel Liviu Ispas a fost eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei Nationale, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose. Decizia a fost publicata miercuri seara in Monitorul.

S-a dus sa plateasca o amenda doar cu maruntis. A fost dat afara, dar nu s-a terminat aici. Cand s-a intors cu spatele... - VIDEO

Anthony Sevy, un american din Michigan, s-a dus sa plateasca o amenda de zece dolari. Functionarul i-a spus ca va avea o suprataxa, daca foloseste cardul pentru plata. Nemultumit, barbatul a plecat si.

Ilie Nastase n-a fost lasat la tribuna oficiala la parada de Ziua Nationala

Incident socant cu marele Ilie Nastase in prim plan. Fostul mare jucator de tenis a fost dat afara de jandarmi din zona oficiala de la parada militara de la Arcul de Triumf. Nastase a acuzat SRI si SPP ca nu l-au lasat sa participe la ceremonia in zona oficiala de langa Arcul de Triumf in care, spune fostul sportiv, merge de peste 8 ani si niciodata cu invitatie.

Ilie Nastase, declaratii dure dupa ce nu a fost lasat sa intre la tribuna oficiala de la Arcul de Triumf

Fostul mare jucator de tenis, Ilie Nastase, a avut o serie de declaratii dure vineri seara dupa ce nu a fost lasat sa intre la tribuna oficiala de la Arcul de Triumf la festivitatile prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, in conditiile in care chiar el recunoaste ca nu a avut o invitatie.

Ilie Nastase, suparat ca nu a fost lasat la tribuna oficiala de la Arcul de Triumf

Fostul jucator de tenis Ilie Nastase s-a plans vineri ca nu a fost lasat la tribuna oficiala de la Arcul de Triumf de Ziua Nationala a Romaniei, desi recunoaste ca nu avea invitatie, relateaza Agerpres.

Ilie Nastase, suparat ca nu a fost lasat la tribuna oficiala de la Arcul de Triumf: Nu stiu de ce nu m-au lasat, ca mai erau vreo 20-30 de generali din aceeasi armata ca mine

Fostul jucator de tenis Ilie Nastase s-a plans vineri ca nu a fost lasat la tribuna oficiala de la Arcul de Triumf de Ziua Nationala a Romaniei, desi recunoaste ca nu avea invitatie, scrie Agerpres.

Brigitte Sfat a ajuns de urgenta la spital. Sotia lui Ilie Nastase a ajuns pe perfuzii - FOTO

Brigitte Sfat a ajuns de urgenta la spital, joi dimineata. Sotia lui Ilie Nastase a postat o imagine de pe patul de spital, dar nu le-a spus prietenilor ce a patit. Doamne ajuta, a scris.

Tara care vrea afara din UE si NATO si jigneste ambasadorii. Mai are vreo sansa?

Sa ii spunem Romania. Este tara unde am facut un experiment foarte simplu. Pe un grup de peste 61. 000 de membri numit PSD, partidul eroilor am intrebat daca ar dori sa iesim din parteneriatele NATO si UE si, in alta postare, am indicat.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )