Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ilie Nastase nu se dezminte. Cum a numit-o el pe castigatoarea de anul trecut de la Roland Garros

Adevărul Adevărul,
Ilie Nastase nu se dezminte. Cum a numit-o el pe castigatoarea de anul trecut de la Roland Garros

Ilie Nastase este suspendat de Federatia Internationala dupa ce a avut niste reactii catalogate ca fiind lipsite de fair play, dar acest lucru nu-l impiedica sa-si schimbe atitudinea. continuă pe Adevărul

Cadou SPECIAL primit de Brigitte Sfat de la sotul sau. Cum a surprins-o Ilie Nastase la aniversarea a patru ani de la casatorie (FOTO)

Brigitte Sfat si Ilie Nastase se inteleg foarte bine, iar problemele pe care le-au avut in casnicie au fost trecute cu vederea. Cei doi au fost la un pas de divort, dar in cele din urma s-au.

Ilie Nastase, PRIMA REACTIE, dupa victoria superba a Simonei Halep la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Roland Garros, dupa un meci spectaculos cu Elina Svitolina, scor 3-6, 7-6, 6-0. Ilie Nastase este in culmea fericirii in urma victoriei superbe obtinut.

Ilie Nastase a facut-o urata, grasa si cu fundul mare. Brigitte Sfat i-a raspuns imediat. Cum arata - FOTO

La 40 de ani, Brigitte Sfat stie cum sa se intretina si sa fie in permanenta sexy. Sotia lui Ilie Nastase nu se sfieste sa isi arate trupul in costum de baie si nici nu are motive,.

Ilie Nastase si-a gasit o noua nevasta la Roland Garros: Va declar sot si sotie!

Ilie Nastase este cunoscut pentru extravagantele sale, atat pentru cele de pe terenul de tenis, cat si pentru ce a facut in afara lui.

Vulcan si-a dublat afacerile anul trecut ca urmare a cresterii numarului de contracte, insa pierderea s-a adancit cu 12%

Vulcan SA Bucuresti, companie aflata in insolventa din anul 2013, a realizat anul trecut afaceri de circa 48,5 milioane de lei 10,6 milioane euro), mai mult decat dublu fata de anul precedent, pe fondul cresterii volumului de contracte, insa pierderea.

Raport Greenpeace: Aproape 10.000 de cazuri de taieri ilegale de arbori au fost inregistrate anul trecut

Aproape 10. 000 de cazuri de taieri ilegale de arbori au fost inregistrate anul trecut la nivel national, cele mai multe in Mures, Brasov si Olt, 42% din cazuri fiind depistate de cetateni, arata un raport Greenpeace Romania. Ca volum de lemn taiat.

Tarom si-a majorat pierderile la 47 milioane de lei, anul trecut

Compania nationala de transport aerian Tarom si-a majorat semnificativ pierderile, anul trecut, ajungand la un minus de 47 milioane de lei, fata de pierdere de 27 milioane de lei, in 2015.

Compania de distributie a sefului eMag, afaceri de aproape 1 miliard lei anul trecut

Network One Distribution , companie detinuta integral de Iulian Stanciu, CEO eMag, a generat anul trecut o cifra de afaceri de 220 de milioane de euro, in crestere de la circa 211 milioane de euro cu un an in urma, o evolutie de circa 4%.

Veniturile colectate la bugetul de stat, in crestere fata de anul trecut

Veniturile colectate la buget in luna mai au ajuns la 16,137 miliarde de lei, cu 350,3 milioane de lei, respectiv cu 2,2% mai mari decat in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat al.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )