Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ilie Nastase, la a patra nunta. Fostul tenisman si Brigitte Sfat si-au depus actele de ...

România Liberă România Liberă,
Ilie Nastase, la a patra nunta. Fostul tenisman si Brigitte Sfat si-au depus actele de ...

Fostul tenisman Ilie Nastase si iubita sa Brigitte Sfat si-au depus actele de casatorie la Serviciul de Stare Civila de la Directia de Evidenta Persoanelor Timisoara, potrivit Mediafax. Directorul Directiei de Evidenta Persoanelor Timisoara, Vasile Tarciatu, a declarat, marti, ca fostul tenisman Ilie Nastase si iubita acestuia, Brigitte Sfat, si-au depus actele in vederea casatoriei, la Timisoara. Ei au depus actele in 24 mai. Noi avem obligatia sa facem publicatia casatoriei. Daca este . continuă pe România Liberă

Ilie Nastase se pregateste de a patra nunta

Primul lider al ierarhiei ATP a depus actele pentru casatoria cu Brigitte Sfat la Serviciul de Stare Civila din cadrul Directiei de Evidenta a Persoanelor din Timisoara.

Ilie Nastase si Brigitte Sfat se casatoresc la Timisoara: cei doi s-au ferit sa faca publica data evenimentului

Fostul mare tenismen Ilie Nastase si timisoreanca Brigitte Sfat au depus actele la Oficiul Starii Civile din Timisoara, pe data de 24 mai. in termen de zece zile urmeaza sa fie oficiata casatoria.

Dovada ca Ilie Nastase se casatoreste cu Brigitte Sfat

Zvonurile ca fostul mare tenismen si controversata sa iubita se vor casatori circula deja de ceva timp, dar fara a se concretiza pana acum. Dovada ca Ilie Nastase a decis sa o ia de nevasta cu acte pe.

Motiv de bucurie pentru Brigitte Sfat! Va deveni in curand doamna Ilie Nastase!

Dupa lungi asteptari si repetate speculatii ale presei, Ilie Nastase a luat in sfarsit hotararea de a-i jura iubire in fata altarului frumoasei sale logodnicer, Brigitte Sfat. Cu toate ca data nuntii nu a fost inca facuta publica, cei doi au depus deja actele necesare la Directia de Evidenta a Persoanelor Timisoara. Continue reading .

Ilie Nastase si Brigitte Sfat au depus actele de casatorie la Timisoara

Ilie Nastase si iubita sa, Brigitte Sfat, si-au depus actele de casatorie la Serviciul de Stare Civila de la Directia de Evidenta Persoanelor Timisoara. Ei au depus actele in 24 mai. Noi avem obligatia.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )