Libnet.ro
UNICEF

06:30

Iliescu: Nu cred ca Adrian Nastase este condamnat politic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iliescu: Nu cred ca Adrian Nastase este condamnat politic

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, astazi, ca Adrian Nastase a devenit pe nedrept si in mod exagerat simbolul coruptiei in Romania, el spunand ca noua condamnare a acestuia este un cosmar, dar ca el nu crede in conexiunea cu politicul, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta: Nastase este condamnat politic, situatie ca a Iuliei Timosenko

Adrian Nastase este un condamnat politic si o victima a regimului Basescu, in conditiile in care presedintele Traian Basescu a instituit din 2005 prin Macovei si Morar, principalii sai colaboratori, un sistem, inclusiv prin dosare penale, impotriva.

Ponta: Nastase este condamnat politic si victima a regimului Basescu, situatie ca a Iuliei Timosenko

Adrian Nastase este un condamnat politic si o victima a regimului Basescu, in conditiile in care presedintele Traian Basescu a instituit din 2005 prin Macovei si Morar, principalii sai colaboratori, un.

Ponta compara cazul Nastase cu cel al Iuliei Timosenko: Este condamnat politic, victima a regimului Basescu

Adrian Nastase este un condamnat politic si o victima a regimului Basescu, in conditiile in care presedintele Traian Basescu a instituit din 2005 prin Macovei si Morar, principalii sai colaboratori, un sistem,.

UPDATE. Adrian Nastase este dus la Penitenciarul Rahova.

Adrian Nastase va fi dus la Penitenciarul Rahova. El a iesit din sediul Sectiei 2, in jurul orei 18. fostul premier a declarat ca pedeapsa este ingrozitoare si injusta. Este o razbunare murdara --- UPDATE. Mandatul de executare a pedepsei cu inchisoarea, emis pe numele lui Adrian Nastase, a ajuns la politie. In scurt timp, fostul premier va fi escortat la Penitenciarul Rahova. Fostul premier Adrian Nastase a ajuns, luni seara, la Sectia 2 de Politie din Bucuresti, .

VIDEO Victor Ponta, despre Adrian Nastase: E condamnat politic, un caz comparabil cu Iulia Timoshenko

Premierul Victor Ponta a afirmat luni seara ca Adrian Nastase este o victima a regimului Traian Basescu fiind vorba despre un condamnat politic si un caz similar cu cel al fostului premier ucrainean Iulia Timoshenko. Este un condamnat politic, a spus Victor Ponta, invitat la Romania TV, precizand ca exprima aceeasi pozitie inca din 2005. Acesta a acuzat un regim politic abuziv care a inceput in 2005 iar principalii sai colaboratori au fost Monica Macovei si Daniel Morar, care au instituit acest sistem prin dosare penale.

Victor Ponta, despre Adrian Nastase: E condamnat politic, un caz comparabil cu Iulia Timoshenko

Premierul Victor Ponta a afirmat luni seara ca Adrian Nastase este o victima a regimului Traian Basescu fiind vorba despre un condamnat politic si un caz similar cu cel al fostului premier ucrainean Iulia Timoshenko. Emisiunea este in desfasurare.

Adrian Nastase: Pedeapsa este ingrozitoare, o razbunare murdara.

Adrian Nastase a declarat, luni, la plecarea de la Sectia 2 de Politie, ca pedeapsa in cazul sau este ingrozitoare, extrem de injusta, o razbunare murdara. Citeste si: Adrian Nastase este dus la Penitenciarul Rahova Fostul premier Adrian Nastase, condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul Zambaccian, va fi incarcerat la Penitenciarul Rahova. Judecatorii Instantei Supreme i-a condamnat luni, pe Adrian Nastase la patru ani de inchisoare cu executare, pe sotia acestuia, Dana Nastase, la .

Lucian Bolcas, despre infractiunea de santaj pentru care Adrian Nastase a fost condamnat la inchisoare

Avocatul Lucian Bolcas, care l-a reprezentat in instanta pe Adrian Nastase, a comentat, in editia de luni a emisiunii 100 de minute infractiunea de santaj pentru care fostul premier a fost condamnat la 4 ani.

ULTIMA ORA Familia Nastase, condamnata in dosarul Zambaccian: Adrian Nastase - 4 ani de inchisoare cu executare, Dana Nastase, 3 ani de inchisoare cu suspendare

Adrian Nastase a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare si cinci ani interzicerea unor drepturi pentru luare de mita in forma continuata. Acesta a mai primit 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj. Prin contopirea pedepselor, Adrian Nastase va executa pedeapsa de patru ani de inchisoare. 28 Avocatul lui Adrian Nastase, Ion Cazacu, a declarat ca acesta se va duce de bunavoie la autoritati, in scurt timp.

VIDEO Familia Nastase, condamnata in dosarul Zambaccian: Adrian Nastase - 4 ani de inchisoare cu executare, Dana Nastase, 3 ani de inchisoare cu suspendare

Adrian Nastase a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare si cinci ani interzicerea unor drepturi, pentru luare de mita in forma continuata. Acesta a mai primit 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj. Prin contopirea pedepselor, Adrian Nastase va executa pedeapsa de patru ani de inchisoare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2714 seconds )