Libnet.ro
UNICEF

00:07

Imaginea postata de fostul presedinte, pe Facebook. Traian Basescu s-a fotografiat cu nepotelul in brate

Antena3 Antena3,
Imaginea postata de fostul presedinte, pe Facebook. Traian Basescu s-a fotografiat cu nepotelul in brate

Traian Basescu a postat pe pagina lui de Facebook o fotografie in care isi tine in brate nepotelul, pe Radu. Traian Basescu a avut un comentariu scurt pe Facebook: Radu, crestinat la biserica Silvestru in. continuă pe Antena3

VIDEO Traian Basescu, ultima conferinta de presa ca sef al statului:Nu exista riscul unei invazii proiectate la Moscova,Romania e o tara sigura / Ii predau lui Klaus Iohannis o tara care indeplineste toate criteriile pentru a adera la zona euro

Traian Basescu a sustinut sambata seara ultima sa conferinta de presa in calitate de presedinte, intr-un discurs maraton si o sesiune de intrebari si raspunsuri de doua ore, in care a subliniat principalele realizari ale mandatului sau: securitatea Romaniei, integrarea in Uniunea Europeana si statul de drept, cu un accent deosebit pe functionarea Justitiei. In aceasta conferinta, care a inceput la cateva minute dupa ora 18:00, Traian Basescu a recunoscut si cateva greseli: impunerea votului uninominal, esecul revizuirii Constitutiei sau numiri neinspirate in diverse functii de conducere, printre care si Alina Bica, fostul procuror sef al DNA. Seful statului a aratat ca odata cu preluarea presedintiei de la Ion Iliescu, el a pus virgula preluat ce era bun si imbunatatind ce a considerat ca trebuie imbunatatit, si si-a manifestat speranta ca presedintele ales Klaus Iohannis va urma aceeasi cale. Ii predau dl presedinte Iohannis o tara care indeplineste toate criteriile de convergenta care sa ii permita intrarea in zona euro, a declarat presedintele.

Si Basescu nu mai vine. Udrea i-a intins degeaba covor rosu la intrarea in PMP. Fostul presedinte nu s-a dus la sediul partidului

Traian Basescu i-a dus cu presul pe cei de la PMP. Mai bine spus cu covorul rosu. Fostul presedinte anuntase ca se va duce la sediul partidului Elenei Udrea pentru a-si lua in primire biroul. Elena Udrea a int.

Traian Basescu, asteptat cu covorul rosu la PMP

Traian Basescu a fost asteptat luni la sediul Partidului Miscarea Populara, insa fostul presedinte i-a lasat sa astepte pe cei de acolo. Primirea pentru fostul presedinte ar fi trebuit sa fie una de gala, cu.

Asteptat la sediul PMP, fostul presedinte Basescu a transmis ca nu are in program aceasta actiune

Reprezentantii PMP s-au adunat, luni, la sediul partidului, unde fusesera anuntati ca va veni Traian Basescu pentru a-si prelua biroul, dar dupa cateva ore de asteptare au aflat ca fostul presedinte nu are in program aceasta actiune, relateaza Mediafax.

Elena Udrea i-a multumit lui Traian Basescu pentru cei 10 ani de mandat: A fost o sansa si o onoare! (FOTO)

Cu prilejul incheierii celor doua mandate ale lui Traian Basescu ca presedinte al Romaniei, Elena Udrea, intr-un mesaj pe pagina ei de Facebook, ii multumeste lui Traian Basescu pentru ca a putut sa-i fie.

Traian Basescu sarbatoreste finalul mandatului la un restaurant din Bucuresti, unde a fost primit cu aplauze de sustinatori (VIDEO)

Traian Basescu sarbatoreste, duminica, finalul mandatului de presedinte la un restaurant din Capitala. Ajuns la local, fostul sef al statului a fost primit cu aplauze de sustinatorii sai. Basescu a declarat c.

Traian Basescu a sarbatorit finalul mandatului la un restaurant din Bucuresti, unde a fost primit cu aplauze de sustinatori (VIDEO)

Traian Basescu a sarbatorit, duminica, finalul mandatului de presedinte la un restaurant din Capitala. Ajuns la local, fostul sef al statului a fost primit cu aplauze de sustinatorii sai. Basescu a declarat.

Traian Basescu a sarbatorit finalul mandatului la o berarie din Bucuresti, unde a fost primit cu aplauze de sustinatori (VIDEO)

Traian Basescu a sarbatorit, duminica, finalul mandatului de presedinte la o berarie din Capitala. Ajuns la local, fostul sef al statului a fost primit cu aplauze de sustinatorii sai. Basescu a declarat ca.

Traian Basescu a publicat prima poza de la botezul nepotului sau, Radu

Traian Basescu a publicat pe pagina sa de Facebook o poza de la botezul nepotului sau, Radu. Ceremonia a avut loc sambata la biserica Silvestru din Capitala. in fotografie, fostul sef al statului apare.

Traian Basescu la berarie, urcat pe mese, dupa terminarea mandatului

Traian Basescu a sarbatorit ieri plecarea sa de la Cotroceni, dar nu la palat, ci la berarie. Fostul presedinte le-a marturisit jurnalistilor ca, timp de 10 ani, a avut un mare regret: s-a aflat mereu in atentia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )