Libnet.ro
UNICEF

08:45

Elena Udrea i-a multumit lui Traian Basescu pentru cei 10 ani de mandat: A fost o sansa si o onoare! (FOTO)

B1 B1,
Elena Udrea i-a multumit lui Traian Basescu pentru cei 10 ani de mandat: A fost o sansa si o onoare! (FOTO)

Cu prilejul incheierii celor doua mandate ale lui Traian Basescu ca presedinte al Romaniei, Elena Udrea, intr-un mesaj pe pagina ei de Facebook, ii multumeste lui Traian Basescu pentru ca a putut sa-i fie. continuă pe B1

Udrea DEZVALUIE TOT despre RELATIA cu Traian Basescu: Cele mai frumoase momente erau in Cismigiu. Stateam pana TARZIU in NOAPTE

Au fost facute o multime de speculatii pe seama apropierii nefiresti dintre Traian Basescu si fosta blonda de la Cotroceni, Elena Udrea. intr-un interviu acordat recent, Elena Udrea a povestit, deschisa, cum a.

Elena Udrea: Traian Basescu va avea un birou foarte frumos la PMP, eu l-am amenajat

Elena Udrea recunoaste, dupa incheierea mandatului lui Traian Basescu la Cotroceni, ca s-a ocupat personal de amenajarea biroului lui Traian Basescu din sediul PMP. Va avea un birou la sediul PMP, foart.

Elena Udrea: Traian Basescu e prea mare pentru a se inscrie intr-un partid, i-am amenajat biroul la PMP

Presedintele PMP, Elena Udrea a declarat, duminica, la intrarea intr-o berarie unde Traian Basescu este asteptat sa sarbatoreasca sfarsitul de mandat, ca acesta este prea mare pentru a se inscrie intr-un partid politic si ca i-a amenajat la sediul PMP un birou, cu lucrurile personale, scrie Mediafax.

Traian Basescu, despre raportul serviciilor secrete privind filajul Elena Udrea - Alina Bica: Este strict secret

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata ca a primit raportul serviciilor secrete legate de cine a efectuat filajul in cazul vizitei efectuate la Paris de Elena Udrea si Alina Bica, fostul sef al DIICOT aflat in prezent in arest preventiv, dar nu poate oferi detalii deoarece este strict secret.

Adevarul Live, ora 13.00. Elena Udrea, despre momentele mai putin stiute ale lui Traian Basescu la Cotroceni

Liderul PMP, Elena Udrea, va discuta astazi, la Adevarul Live, cu jurnalistul Dan Marinescu despre contextul in care l-a cunoscut pe Traian Basescu, despre campaniile electorale pe care le-a dus alaturi de seful statului, dar si despre momentele de rascruce din cei zece ani de mandat ai presedintelui.

Udrea: Traian Basescu e prea mare pentru a se inscrie intr-un partid

Traian Basescu e prea mare pentru a se inscrie intr-un partid, a spus Elena Udrea, care a anuntat ca acestuia i-a fost amenajat un birou la sediul PMP.

Traian Basescu petrece sfarsitul de mandat la o berarie din Herastrau: Mi-am dorit sa fiu om liber

Presedintele Traian Basescu petrece, alaturi de sotie si mai multi lideri din PMP, in frunte cu Elena Udrea, la o berarie din Herastrau, el fiind intampinat la intrare de Udrea, cu un buchet de flori, si aplaudat de cei aflati in incinta, scrie.

Mostenirea stilistica a lui Traian Basescu: claritatea. Zicerile directe pe care s-ar putea sa nu le mai auzim

Stiu, unii vor face bascalia obisnuita: ce bine ca nu le vom mai auzi! Ce bine ca de acum inainte nu vor mai fi scandaluri, nu va mai fi un mitocan la Cotroceni, ci un domn care decit sa fie mirlan, mai bine pierde, ce bine ca am scapat de chiombarliu, de kiorete, de dictator etc. Ce bine ca nu vom mai avea pe cap o serie intreaga de Aline Bica, prietene de coafor cu Elena Udrea, ci doamne adevarate, care se vor exprima frumos si ingrijit, si nu cu expresii de neuitat de tip imi rup astia capul si cum ma duc eu la Elena etc.

Ce spune Elena Udrea despre alegerea Alinei Gorghiu in fruntea PNL

Presedintele PMP Elena Udrea a declarat, joi, ca alegerea Alinei Gorghiu in functia de presedinte PNL este un semnal bun pentru clasa politica, dar crede ca acesteia ii va fi dificil sa se impuna in fata unuia ca Vasile Blaga, relateaza Mediafax.

Elena Udrea: Alinei Gorghiu ii va fi greu sa se impuna in fata lui Vasile Blaga

Presedintele PMP Elena Udrea a declarat, joi, ca ALinei Gorghiu ii va fi greu sa se impuna in fata unui ca Vasile Blaga, insa alegerea ei in functia de presedinte al PNL este un semnal bun pentru clasa.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )