Libnet.ro
UNICEF

08:45

Imagini cu aterizarea de urgenta a avionului Wizz Air, la Roma: A fost un haos total (VIDEO)

B1 B1,
Imagini cu aterizarea de urgenta a avionului Wizz Air, la Roma: A fost un haos total (VIDEO)

Aterizarea de urgenta a avionului Wizzair la Roma a fost surprinsa de camerele de filmat din apropierea aeroportului Fiumicino. Avionul trebuia initial sa ajunga pe aeroportul Ciampino, dar pilotul a. continuă pe B1

VIDEO: Un italian a filmat aterizarea fortata a avionului Wizz Air la Roma

Un avion Airbus A320 venind de la Bucuresti a efectuat sambata dimineata o aterizare de urgenta pe Aeroportul Fiumicino din Roma, din cauza unei probleme la trenul de aterizare.

VIDEO Aterizarea incredibila de urgenta a avionului Wizz Air, cu jumatate din trenul de aterizare

Televiziunile italiene au publicat imagini video cu aterizarea de urgenta de la Roma a avionului Wizz Air venit de la Bucuresti. Se observa cum avionul are doar o jumatate a trenului de aterizare deschis, in dreapta rotile din stanga fiind retrase!). Nimeni nu vorbeste de aterizarea senzationala reusita de pilotul italian, cel care a salvat 165 de vieti. Doar cu rotile de pe o parte si doar cu un singur motor, pilotul italian a reusit sa duca aeronava la sol intr-un mod incredibil, sa o mentina stabila la impactul cu solul, fara sprijin complet, si cumva abia la final sa o lase pe o parte atunci cand pericolul era minim. Avionul a ramas sprijinit pe coada si intr-o aripa, cu botul in sus, se vede la final cat de ridicat a fost, se observa clar lipsa rotilor de pe partea stanga. O aterizare absolut eroica, de o dificultate extrema, senzationala, un pilot care a avut taria si cunostintele sa evite un dezastru.

UPDATE Aterizare de urgenta a unui avion Wizz Air ce efectua o cursa Bucuresti-Roma: Trei pasageri raniti usor / Wizz Air: Echipajul si pasagerii avionului nu au raportat raniti

Un avion Airbus A320, venind de la Bucuresti, a efectuat sambata dimineata o aterizare de urgenta pe Aeroportul Fiumicino din Roma, din cauza unei probleme la trenul de aterizare, provocand ranirea a trei pasageri, au anuntat agentia Ansa si alte site-uri de stiri, citate de AFP. UPDATE 12:10 Echipajul si pasagerii avionului Wizz Air care a aterizat de urgenta, sambata dimineata, nu au raportat raniti, spun reprezentantii companiei aeriene, precizand ca au fost acordate ingrijiri unor pasageri care s-au speriat, transmite Mediafax.

VIDEO UPDATE Aterizare de urgenta a unui avion Wizz Air ce efectua o cursa Bucuresti-Roma: Trei pasageri in stare de soc / Wizz Air: Echipajul si pasagerii avionului nu au raportat raniti

Un avion al companiei maghiare Wizzair, care a decolat azi dimineata de la Bucuresti, a efectuat in jurul orei 8:00 ora locala) o aterizare de urgenta pe aeroportul din Fiumicino. Trei pasageri au fost raniti in timp ce erau nevoiti sa evacueze aeronava pe toboganele de urgenta. UPDATE 12:10 Echipajul si pasagerii avionului Wizz Air care a aterizat de urgenta, sambata dimineata, nu au raportat raniti, spun reprezentantii companiei aeriene, precizand ca au fost acordate ingrijiri unor pasageri care s-au speriat, transmite Mediafax.

VIDEO UPDATE Aterizare de urgenta a unui avion Wizz Air ce efectua o cursa Bucuresti-Roma: Trei pasageri in stare de soc / Wizz Air: Nu au fost raniti printre pasageri si membri ai echipajului

Un avion al companiei maghiare Wizz Air, care a decolat azi dimineata de la Bucuresti, a efectuat in jurul orei 8:00 ora locala) o aterizare de urgenta pe aeroportul din Fiumicino. Trei pasageri au fost raniti in timp ce erau nevoiti sa evacueze aeronava pe toboganele de urgenta. UPDATE 12:10 Wizz Air informeaza, intr-un comunicat dat presei sambata, ca in urma aterizarii de urgenta nu s-au inregistrat raniti printre pasageri sau membrii echipajului aeronavei.

ATERIZARE DE URGENTA a unui avion Wizz Air ce a efectuat cursa Bucuresti-Roma. ...

ATERIZARE DE URGENTA a unui avion Wizz Air, ce a efectuat cursa Bucuresti-Roma. Trei persoane au fost ranite, relateaza presa italiana, insa compania a anuntat ca nu exista nici un ranit. Pista pe care a aterizat avionul a fost inchisa, lucru care urma sa antreneze sambata dimineata intarzieri in programul zborurilor catre si de pe aeroportul din Roma. Cei 165 de pasageri au coborat din avion pe tobogane. Una dintre rotile trenului de aterizare a ramas blocata inainte de aterizar, anunta .

O cursa Bucuresti-Roma a aterizat de urgenta pe Aeroportul Fiumicino: Wizz Air transmite ca nu s-au raportat raniti

Un avion al companiei Wizz Air, care venea de la Bucuresti, a aterizat de urgenta la Roma, pe Aeroportul Fiumicino, din cauza unei probleme la trenul de aterizare. Aeronava zbura pe ruta Bucuresti-Roma si urma sa.

Wizz Air: Aeronava aterizata de urgenta a avut probleme la trenul de aterizare. Nu au existat raniti

Aeronava Airbus 320 a companiei Wizz Air a aterizat de urgenta la Roma din cauza unei probleme la trenul de rulare, insa nu au fost raportati raniti, a declarat sambata, pentru agentia Agerpres, Daniel de.

Un avion Wizz Air care facea cursa Bucuresti-Roma a aterizat de urgenta in Italia. Trei pasageri au fost raniti

Trei persoane au fost ranite dupa ce un avion al companiei Wizz Air care plecase din Bucuresti a aterizat de urgenta pe aeroportul Fiumicino, Roma Italia). Cei 165 de pasageri au fost coborati din aeronava pe iesirile de urgenta.

Un avion Wizz Air a aterizat de urgenta pe un aeroport din Roma. Reprezentantii companiei sustin ca nu exista victime

Un avion al companiei Wizz Air care plecase din Bucuresti a aterizat de urgenta pe aeroportul Fiumicino, Roma Italia). Cei 165 de pasageri au fost coborati din aeronava pe iesirile de urgenta cu ajutorul toboganelor speciale. Primele informatii aratau ca exista si trei raniti insa reprezentantii companiei sustin ca in urma incidentului nu au existat victime, ci ca ingrijirile medicale au fost acordate doar pasagerilor care s-au speriat.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )