Libnet.ro
UNICEF

07:30

Imagini cutremuratoare de la avalansa din Retezat. Ce au filmat salvamontistii care au scos din zapada trupurile lui Erik Gulacsi si Dor Geta Popescu

Antena3 Antena3,
Imagini cutremuratoare de la avalansa din Retezat. Ce au filmat salvamontistii care au scos din zapada trupurile lui Erik Gulacsi si Dor Geta Popescu

Imagini publicate de Sorin Sanda, un salvator montan care a participat la misiunea de recuperare a celor doi copii morti in urma avalansei din Retezat, aduc noi informatii despre cat de periculoase sunt lo. continuă pe Antena3

Imagini cutremuratoare de la avalansa din Retezat. Ce au filmat salvamontistii care au scos trupurile copiilor din zapada

Imagini publicate de Sorin Sanda, un salvator montan care a participat la misiunea de recuperare a celor doi copii morti in urma avalansei din Retezat, aduc noi informatii despre cat de periculoase sunt locurile in care grupurile de turisti s-au aventurat.

Dosar penal pentru ucidere din culpa dupa avalansa din Retezat: Trupurile adolecentilor care au murit in urma caderii de zapada, coborate duminica de pe munte(VIDEO)

Trupurile adolescentilor de 13 si respectiv 14 ani, care au murit in avalansa, au fost gasite de salvamontisti si vor fi coborate duminica de pe munte. Cei doi sportivi romani, recunoscuti.

Salvamontist: Cei sapte turisti au declansat avalansa din Retezat (VIDEO)

Unul dintre salvamontistii care au participat la operatiunea de salvare din Retezat sustine ca avalansa a fost declansata chiar de catre grupul de sapte turisti. Nu aveau acel echipament tehnic,.

A gresi nu este omeneste. Dor Geta Popescu, inainte sa moara in avalansa din Retezat: in alpinism si escalada nu exista greseala mica. Orice greseala poate fi ultima! (VIDEO)

Dor Geta Popescu, copilul de aur al alpinismului romanesc, moarta in avlansa de sambata din Retezat, vorbea intr-o conferinta in 2015, pe cand avea doar 11 ani, despre.

Salvamontistii apreciaza ca avalansa din Retezat, in care au murit doi copii, a fost declansata de catre victimele acesteia

Salvamontistii din judetul Hunedoara apreciaza ca avalansa care a avut loc, sambata, in Retezat, ar fi fost declansata dintr-o eroare a grupului din care faceau parte si cele doua victime, observatiile de la fata locului indicand ca zapada a plecat la vale de sub poteca pe care circulau cele sapte persoane, scrie Agerpres.

Salvamontisti: Avalansa din Retezat a fost declansata de catre victimele acesteia

Salvamontistii din judetul Hunedoara apreciaza ca avalansa care a avut loc, sambata, in Retezat, ar fi fost declansata dintr-o eroare a grupului din care faceau parte si cele doua victime,.

Salvamontisti, despre moartea lui Erik Gulacsi si Dor Geta Popescu: Avalansa din Retezat a fost declansata de catre victimele acesteia

Salvamontistii din judetul Hunedoara apreciaza ca avalansa care a avut loc, sambata, in Retezat, ar fi fost declansata dintr-o eroare a grupului din care faceau parte si cele doua victime,.

Tatal alpinistei care a murit in avalansa din Retezat, singurul internat in spital dintre supravietuitori. Salvamontistii au recuperat corpurile copiilor decedati

Tatal alpinistei Dor Geta Popescu, Ovidiu Popescu, aflat alaturi de fiica sa pe munte in momentul producerii avalansei din Muntii Retezat, se afla internat la Spitalul Municipal Hunedoara cu multiple traumatisme. Este singura persoana care a ramas in unitatea spitaliceasca din grupul celor cinci persoane care au supravietuit caderii masive de zapada, scrie News. ro. Totodata, truperile copiilor decedati au fost preluate de salvamontisti si urmeaza sa fie coborate de pe munte pentru a fi preluate de Serviciul de Medicina Legala.

Adolescentii MORTI in avalansa din Retezat alpinisti renumiti, cu recorduri mondiale si europene (FOTO)

Cei doi adolescenti care si-au pierdut viata in avalansa de sambata dupa-amiaza, in Muntii Retezat au fost identificati. Ei sunt Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi, alpinisti renumiti, cu.

La noi NU se respecta avertizarile. Gradul 5 inseamna aproape ca 100% MORI!. Tibi Useriu, despre avalansa din Retezat: La noi toti cred ca noua nu ni se intampla

Muntii sunt imprevizibili, mai ales pe timp de iarna. Desi aveau experienta si erau bine echipati, avalansa produsa in Retezat i-a ucis pe copiii de aur ai alpinismului, Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )