Libnet.ro
UNICEF

17:45

Imagini scandaloase de la parcul Disney din China. Copiii isi fac nevoile peste tot, chiar sub ochii parintilor

B1 B1,
Imagini scandaloase de la parcul Disney din China. Copiii isi fac nevoile peste tot, chiar sub ochii parintilor

Parcul Disney din Shanghai, China, s-a deschis oficial de doar o saptamana, dupa o luna intreaga de tergiversari, si reuseste deja sa atraga atentia - nu intr-o maniera pozitiva, arata. continuă pe B1

Masuri disciplinare pentru angajatii unei banci din China. Cum sunt pedepsiti cei cu performante slabe

O banca din China isi pedepseste angajatii cu performante slabe printr-un mod care a starnit indignare in mediul online, arata B1 TV. Cei opt angajati ai bancii comerciale au fost urcati pe.

Parcul Cismigiu din Capitala: Doua mame si patru copii, raniti de o creanga rupta dintr-un copac din cauza vantului

Panica in parcul Cismigiu din Capitala. Doua mame si patru copii au fost raniti, duminica seara, dupa ce o creanga s-a rupt dintr-un copac si a cazut in zona locului de joaca, informeaza B1.

4 copii si doua femei, raniti dupa ce o creanga desprinsa dintr-un copac a cazut peste ei in Parcul Cismigiu din Bucuresti

4 copii cu varste intre 3 si 6 ani si doua femei au fost raniti duminica dupa-amiaza in Parcul Cismigiu din Bucuresti dupa ce o creanga aflata deasupra unui loc de joaca s-a desprins dintr-un copac si a cazut peste ei, anunta Digi 24. Doua echipaje SMURD si unul de descarcerare au intervenit la locul incidentului. Potrivit sursei citate, victimele au rani la nivelul capului, insa din primele informatii, starea lor nu este grava. Ei urmeaza sa fie supusi unor investigatii medicale suplimentare.

McDonald 's poate sa-si vanda restaurantele din China si Hong Kong pentru 3 miliarde de dolari

Lantul de restaurante de tip fast-food McDonald 's a primit mai multe oferte pentru preluarea restaurantelor sale din Hong Kong si China continentala, intr-o tranzactie a carei valoare urmeaza sa se ridice la aproximativ 3 miliarde de dolari, au declarat astazi pentru Reuters mai multe surse din apropierea acestui dosar.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )