Libnet.ro
UNICEF

09:30

IMAGINI SFASIETOARE. Ultimele clipe din viata unui urs polar / Schimbarea climatica aduce sfarsitul lumii asa cum o stim (VIDEO)

B1 B1,
IMAGINI SFASIETOARE. Ultimele clipe din viata unui urs polar / Schimbarea climatica aduce sfarsitul lumii asa cum o stim (VIDEO)

O scena absolut cutremuratoare a fost surprinsa de catre un fotograf al National Geographic, in timp ce se afla intr-o expeditie in Insulele Baffin. Paul Nicklen a filmat momentul in care un. continuă pe B1

Regele Mihai a incetat din viata la varsta de 96 ani

Romania este in doliu dupa ce Regele Mihai I, ultimul monarh al tarii noastre, a incetat din viata la varsta de 96 ani, marti, in jurul orei 13:00 dupa o lunga suferinta.

Primele imagini cu agresorul politistului din Radauti - VIDEO

Primele imagini cu agresorul politistului din Radauti si fotografii de la locul agresiunii au fost prezentate, marti, la Antena 3. Barbatula fost cercetat anul trecut pentru trafic de droguri, arestat,.

Primele imagini cu agresorul politistului din Radauti si sabia cu care omul legii a fost taiat - VIDEO

Primele imagini cu agresorul politistului din Radauti si fotografii de la locul agresiunii au fost prezentate, marti, la Antena 3. Barbatula fost cercetat anul trecut pentru trafic de droguri, arestat,.

Regele Mihai a incetat din viata

ACTUALIZARE 15:46 Dacian Ciolos: Regele Mihai I va ramane in memoria mea, ca, probabil, a majoritatii romanilor, un simbol al demnitatii, nobletii si echilibrului Regele Mihai I va ramane in memoria mea, ca, probabil, a majoritatii romanilor, un simbol al demnitatii, nobletii si echilibrului, prin modul in care si-a impletit destinul cu evolutia Romaniei moderne, a scris astazi Dancian Ciolos pe pagina sa de Facebook. *ACTUALIZARE 15:46 USR: Regele Mihai I va ramane in istoria Romaniei ca un simbol al luptei pentru libertate si pentru democratie *ACTUALIZARE 15:32 Istoricul Ioan Aurel Pop: Regele Mihai a reprezentat efectiv o forta morala pentru poporul roman *ACTUALIZARE 15:25 Partidul Social Democrat transmite condoleante Familiei Regale dupa moartea Regelui Mihai, aratand ca viata fostului suveran a stat sub semnul dragostei fata de patria pe care nu a parasit-o cu adevarat nici atunci cand istoria a decis altfel, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. *ACTUALIZARE 15:22 Primarul Capitalei va propune Consiliului General ca Piata Victoriei sa poarte numele Regelui Mihai *ACTUALIZARE 15:17 Tariceanu: Ziua de astazi este una trista pentru poporul roman *ACTUALIZARE 15:10 Orban: Am primit cu durere in suflet vestea ca Majestatea Sa nu mai este printre noi, se inchide o pagina de istorie *ACTUALIZARE 15:13 Presedintele Iohannis a postat si pe pagina sa de Facebook un mesaj de condoleante *ACTUALIZARE 15:06 Dragnea: Sunt profund intristat de vestea mortii Regelui Mihai *ACTUALIZARE 15:02 Tudose: Regele Mihai a fost un model de moralitate si demnitate pentru romani *ACTUALIZARE 14:55 Ponta: Regele Mihai a fost o personalitate care a marcat istoria tarii noastre aproape un secol *ACTUALIZARE 14:50 Iohannis: Regele Mihai a fost una dintre cele mai mari personalitati ale tarii noastre -------- Regele Mihai a incetat din viata astazi, la ora 13. 00, ora Romaniei, la resedinta privata din Elvetia, a anuntat Casa Regala.

Ilie Nastase a povestit detalii nestiute din viata Regelui Mihai

Regele Mihai I, fostul suveran al Romaniei, a murit marti la varsta de 96 de ani la resedinta din Elvetia si va fi inmormantat in noua catedrala de la Curtea de.

REGELE MIHAI A MURIT. Majestatea Sa s-a stins din viata la 96 de ani

Regele Mihai I al Romaniei a murit astazi, la ora 13, ora Romaniei. la resedinta privata din Elvetia. La capataiului Regelui a stat,.

Regele Mihai a incetat din viata

Regele Mihai I s-a stins din viata la varsta de 96 de ani, la locuinta sa din Aubonne Elvetia). in urma cu un an, fostul suveran a fost diagnosticat cu o boala incurabila, leucemie cronica, si tot atunci a anuntat ca se retrage din viata publica.

FOTOGALERIE Cele mai importante momente din viata Regelui Mihai, imortalizate de fotografi (imagini dupa 1989)

Revenirea Regelui Mihai in Romania dupa caderea comunismului, prezentarea nepotului Nicolae in fata unui milion de oameni, intalnirile cu presedintii Iliescu, Constantinescu si Basescu, discursul din plenul Parlamentului - toate sunt momente istorice al caror protagonist a fost Regele Mihai. Vezi in articol o FOTOGALERIE cu momente decisive in istoria Romaniei, suprinse de Agerpres.

Regele Mihai a murit. Cine i-a fost alaturi in ultimele clipe

Regele Mihai I al Romaniei a murit astazi, la varsta de 96 de ani. intr-un comunicat postat pe romaniaregala. ro, Secretariatul Regal a anuntat decesul Majestatii.

Premiera nationala la Clinicco. Medicii au reusit sa salveze viata unui pacient printr-o procedura care a eliminat riscurile unei operatii clasice

Medicii au au efectuat o interventie minim invaziva de endoprotezare a unui anevrism de aorta abdominal la un pacient de 65 de ani cu multiple boli asociate. O operatie clasica i-ar fi pus viata in pericol. Interventia a fost o premiera nationala.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )