Libnet.ro
UNICEF

12:01

Imagini socante. O balena a murit, din cauza deseurilor din plastic. Ce au gasit veterinarii in stomacul sau

Antena3 Antena3,
Imagini socante. O balena a murit, din cauza deseurilor din plastic. Ce au gasit veterinarii in stomacul sau

Problema poluarii cu obiecte din plastic a mediului marin este din nou in atentia publica dupa ce in stomacul unei balene pilot esuate pe o plaja din Thailanda, ce nu a mai putut fi salvata, au fost descoperite. continuă pe Antena3

Thailanda: O balena a murit din cauza ca nghitise peste 80 de pungi de plastic

O balena a murit in sudul Thailandei din cauza ca inghitise peste 80 de sacose de plastic, dupa ce mamiferul a fost gasit in stare grava intr-un canal de langa granita cu Malaezia, noteaza Guardian.

Un pui de balena a murit dupa ce a inghitit 8 kilograme de plastic in apele Thailandei

O balena a murit in sudul Thailandei dupa ce a inghitit 80 de pungi de plastic, salvatorii nereusind sa mentina mamiferul in viata, scrie The Guardian.

A fost la un pas sa-si piarda vederea din cauza rimelului. Specialistii fac dezvaluiri socante

O femeie a folosit, timp de 25 de ani, rimel pentru a-si construi machiajul de zi cu zi, insa de fiecare data uita sa se demachieze. Theresa Lynch, in varsta de 50 de ani, aproape a orbit din cauza obiceiului ei.

Trafic ngreunat pe A2 din cauza numarului mare de masini si a ploii torentiale. Ploua si pe A1

Din cauza numarului mare de masini care se deplaseaza dinspre litoral catre Capitala, se circula ingreunat pe A2, pe ambele benzi ale sensului de mers catre Bucuresti, intre localitatile Lehliu Gara si Sarulesti Gara, judetul Calarasi, iar pe tronsonul kilometric 143-160 ploua torential, relateaza Mediafax.

Aglomeratie pe Autostrada Soarelui din cauza unui accident n lant

Se circula cu dificultate pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers catre Capitala, din cauza unui accident rutier in lant care s-a podus in zona localitatii Sarulesti-Gara, in judetul Calarasi, anunta Mediafax. Nu s-au inregistrat victime, dar valorile de trafic sunt in crestere.

Imagini socante in Londra! Un biciclist inarmat cu un cutit a atacat un sofer - VIDEO

Un biciclist inarmat cu un cutit a fost surprins, vineri, in timp ce ataca o masina. Barbatul era nervos pentru ca soferul a fost la un pas de a-l accidenta. Incidentul a avut loc pe o strada din sudul.

IMAGINI SOCANTE! Barbat batut crunt si legat de pat la Sectia de Psihiatrie Botosani: L-au legat ca pe un caine. Eu sunt tatal lui, intelegeti?! (VIDEO)

Acuzatii extrem de grave la sectia de Psihiatrie din Botosani! Un barbat in varsta de 44 de ani a fost luat descult si in pijamale cu masina Politiei, dupa ce fratii si tatal lui au intrat cu forta in.

Noi imagini socante cu politistul care a lovit cu pumnii in cap o tanara de pe plaja

Au aparut imaginile cu politistul din New Jersey care a lovit o tanara de pe plaja cu pumnii in cap. Filmarea a fost facuta de o persoana aflata pe plaja si a ajuns pe retelele sociale. Totul a.

Roland Garros: Cel mai asteptat meci din optimi nu va mai avea loc - Serena Williams s-a retras din cauza unei accidentari

Serena Williams a fost nevoita sa abandoneze inaintea meciului cu Maria Sharapova, din optimile turneului de la Roland Garros, din cauza unor probleme la muschiul pectoral drept, anunta organizatorii turneului de Grand Slam de la Paris.

Horoscop 3 iunie. Taurii sufera din cauza trecutului. Gemenii au nevoie de o escapada

Horoscop BERBEC - Persoana care iti apare azi in cale are un rol binefacator pentru tine. Iti ofera exact informatia de care aveai nevoie, sfatul util care te scoate din impas sau doar sansa de a iesi un pic din mediul t.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2226 seconds )