Libnet.ro
UNICEF

20:00

IMM Invest: Ce recomandari are Fondul de Garantare pentru antreprenorii care aplica

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
IMM Invest: Ce recomandari are Fondul de Garantare pentru antreprenorii care aplica

Fondul National de Garantare FNGCIMM) anunta ca platforma IMM Invest, deschisa pentru primirea aplicatiilor astazi, 28 aprilie ora 9:00, a inregistrat peste 7. 400 de cereri dupa 2 ore de la momentul in care a fost disponibila. De asemenea, autoritatea. continuă pe Wall-Street Ro

CEC Bank poate acorda credite de aproximativ 2 miliarde de lei prin programul IMM Invest

CEC Bank poate acorda credite de aproximativ 2 miliarde de lei prin programul IMM Invest, avand alocat un plafon de garantare de 1. 000 lei, se arata intr-un comunicat al companiei.

Aplicatia pentru inscrierea in IMM INVEST Romania va fi deschisa pentru IMM-uri azi, 28 aprilie 2020

IMM Invest se lanseaza marti. Unele firme au deja creditele pre-aprobate de catre banci. Cristian Paun: Procesul e atat de complex, incat poti sa fii primul la Fond si ultimul la banca

Antreprenorii ar trebui sa se duca mai intai la banca pentru a vedea daca se incadreaza la un credit prin programul IMM Invest, iar apoi sa se inscrie pe site-ul dedicat, sustine Cristian Paun, presedintele Consiliului de Administratie al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri. Potrivit acestuia, unele firme au facut asta si au creditele pre-aprobate de catre banci, acum urmand sa se inscrie pe site-ul https:www. imminvest. ro. Totusi, spune el, sunt banci care inca nu si-au facut produsul intern.

OFICIAL. inscrierile pe IMM Invest incep marti, la ora 9.00

Inscrierile pe platforma IMM Invest se reiau incepand cu data de 28 aprilie 2020, ora 9:00, anunta in mod oficial Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM).

IMM Invest, o noua incercare. Seful FNGCIMM: inscrierea printre primii nu garanteaza ca veti fi primul si la banca

Cristian Paun, presedintele Consiliului de Administratie al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM), sugereaza firmelor sa nu se inghesuie pe site pentru a se inscrie in programul IMM Invest, deoarece acest lucru nu le garanteaza ca vor fi si primii serviti la banca.

STS a preluat dezvoltarea, administrarea si gazduirea site-ului IMM Invest: Este permisa accesarea simultana a unui numar ridicat de utilizatori

Site-ul programului de creditare IMM Invest, imminvest. ro, a fost preluat pentru dezvoltare, administrare si gazduire de catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS), potrivit unui comunicat remis marti HotNews. ro. STS spune ca decizia a fost luata in urma analizei realizate impreuna cu reprezentantii Fondului National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii si ca site-ul a fost reproiectat pentru a permite accesarea simultana a unui numar ridicat de utilizatori. Pana la ora aceasta 11:50) sunt peste 8. 400 de solicitari in platforma. Platforma initiala imminvest. ro a fost creata de ST Romania.

Firmele nu cred in ajutorul statului: nu are bani, nici capacitate administrativa, iar IMM Invest s-a nascut mort

Firmele nu cred in ajutorul statului, majoritatea managerilor considerand nu are bani, nici capacitate administrativa, iar programul IMM Invest s-a nascut mort, se arata in Barometrul Frames.

IMM Invest, primul program pentru intreprinderi mici si mijlocii care nu functioneaza dupa principiul primul venit, primul servit. Nancu: Peste 19.000 de firme au accesat deja platforma (VIDEO)

IMM Invest este primul program dedicat intreprinderilor mici si mijlocii din Romania, care nu functioneaza dupa principiul primul venit, primul servit, a afirmat Dumitru Nancu, directorul general al Fondului.

IMM Invest, primul program pentru intreprinderi mici si mijlocii care nu functioneaza dupa principiul primul venit, primul servit. Nancu: Peste 19.000 de firme au accesat azi platforma (VIDEO)

IMM Invest este primul program dedicat intreprinderilor mici si mijlocii din Romania, care nu functioneaza dupa principiul primul venit, primul servit, a afirmat Dumitru Nancu, directorul general al Fondului.

IMM Invest e, in sfarsit, functional: cate firme au cerut ajutor de la Guvern

Site-ul IMM Invest, platforma pe care firmele se pot inregistra pentru a primi bani garantati de stat, a inceput cu stangul si a avut probleme inca de la lansare. intr-un final, pare ca a.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )