Libnet.ro
UNICEF

12:45

Imperiul Raului contraataca: cum a ajuns Vladimir Putin sa retrezeasca fantomele Razboiului Rece

Adevărul Adevărul,
Imperiul Raului contraataca: cum a ajuns Vladimir Putin sa retrezeasca fantomele Razboiului Rece

Dupa ce Rusia a indurat, in anii 90, una dintre cele mai crunte depresii economice din istoria moderna a omenirii, Imperiul Raului este pe cale, insa, de a se intoarce. Noile evenimente din Europa de Est si prefigurarea Uniunii Eurasiatice fac ca ambitiile lui Putin sa fie de nestavilit. continuă pe Adevărul

Vladimir Putin trece in revista navele Flotei Ruse la Marea Neagra

Presedintele rus, Vladimir Putin, a trecut in revista, vineri, navele Flotei Ruse la Marea Neagra stationate in portul Sevastopol, transmite AFP. Putin a ajuns vineri pe aeroportul Belbek din apropiere de .

Vladimir Putin, in Crimeea pentru a asista la ceremoniile de Ziua Victoriei de la Sevastopol

Presedintele rus, Vladimir Putin, a ajuns vineri dupa-amiaza in Crimeea pentru a asista la Sevastopol, sediul istoric al Flotei Ruse la Marea Neagra, la ceremoniile organizate cu ocazia victoriei asupra nazistilor,.

Secretarul general al NATO: Vizita lui Vladimir Putin in Crimeea este nepotrivita

Vizita presedintelui rus Vladimir Putin in Crimeea este nepotrivita, considera secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, informeaza AFP, citata de Mediafax. Declaratia a fost facuta in Estonia, la.

Anders Fogh Rasmussen: Vizita lui Vladimir Putin in Crimeea este una nepotrivita

Secreatarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen a apreciat vizita presedintelui rus Vladimir Putin in Crimeea, ca fiind nepotrivita, relateaza AFP. Consideram in continuare Crimeea drept teritoriu.

Casa Alba: Vizita lui Vladimir Putin in Crimeea nu va face decat sa exacerbeze tensiunile

Casa Alba a criticat, vineri, vizita presedintelui rus Vladimir Putin in Crimeea, teritoriu ucrainean alipit recent la Rusia. Presedintia americana transmite ca singurul rezultat al acesteia va fi exacerbarea.

Vladimir Putin vrea sa deschida economia catre investitorii chinezi

Presedintele rus Vladimir Putin intentioneaza sa deschida economia catre investitorii chinezi, in contextul sanctiunilor adoptate de Uniunea Europeana impotriva Rusiei, au declarat pentru Bloomberg doua surse guvernamentale.

Guvernul ucrainean a protestat fata de vizita presedintelui Vladimir Putin in Crimeea

Guvernul de la Kiev a protestat ferm fata de vizita de vineri a presedintelui rus Vladimir Putin pe teritoriul Crimeei, potrivit unui comunicat al Ministerului ucrainean de Externe, citat de AFP. Aceasta.

Vladimir Putin trece in revista navele Flotei Ruse la Marea Neagra

Presedintele rus, Vladimir Putin, a trecut in revista navele Flotei Ruse la Marea Neagra stationate in portul Sevastopol, relateaza televiziunea rusa, citata de AFP.

Vladimir Putin participa la Parada Victoriei de la Moscova

Victoria din 1945 asupra Germaniei naziste este sarbatorita in Rusia prin mai multe parade militare, cea mai importata desfasurandu-se la Moscova, unde participa si presedintele Vladimir Putin.

Vladimir Putin va fi prezent la ceremoniile organizate in Franta de Ziua Debarcarii

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, va fi prezent pe 6 iunie la ceremoniile de comemorare a Debarcarii in Normandia, in urma cu 70 de ani, anunta ambasadorul rus in Franta, Aleksandre Orlov, citat de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )