Libnet.ro
UNICEF

18:15

Un important lider vede perspective de aderare la UE a tarilor din Balcanii de Vest

Antena3 Antena3,
Un important lider vede perspective de aderare la UE a tarilor din Balcanii de Vest

Toate tarile din vestul Peninsulei Balcanice au o perspectiva de intrare in Uniunea Europeana, a afirmat sambata cancelarul german, Angela Merkel, cu cateva zile inainte de vizita sa in Serbia, Bosnia si . continuă pe Antena3

Angela Merkel: Exista perspective de aderare la UE a tarilor din Balcanii de Vest

Toate tarile din Balcanii de Vest au o perspectiva de intrare in Uniunea Europeana, a declarat sambata cancelarul german Angela Merkel, cu cateva zile inainte de vizita sa in Serbia, Bosnia si Albania, informeaza AFP.

Angela Merkel vede perspective de aderare la UE a tarilor din Balcanii de Vest

Toate tarile din vestul Peninsulei Balcanice au o perspectiva de intrare in Uniunea Europeana, a afirmat sambata cancelarul german, Angela Merkel, cu cateva zile inainte de vizita sa in Serbia, Bosnia si Albania, potrivit AFP.

Un important lider al Bisericii Ortodoxe din Grecia anunta ca va vota in favoarea reformelor la referendum: Voi da un vot pentru Europa

Mitropolitul Anthimos, unul dintre cei mai importanti lideri ai Bisericii Ortodoxe din Grecia, a incheiat, recent, o predica tinuta la Biserica Sf. Paul din Salonic anuntand ca va vota da la referendumul privind masurile de austeritate impuse Greciei. Mitropolitul le-a spus celor prezenti ca au dreptul sa voteze asa cum doresc, insa el va da un vot pentru Europa. Reactiile starnite au fost de la aplauze pana la strigate ale celor nemultumiti, relateaza Huffingtonpost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )