Libnet.ro
UNICEF

08:45

Impozitul forfetar se aplica de la 1 ianuarie 2014. Legea va fi trimisa spre aprobare Parlamentului

Hotnews Hotnews,
 Impozitul forfetar se aplica de la 1 ianuarie 2014. Legea va fi trimisa spre aprobare Parlamentului

Impozitul forfetar, prin care se inlocuieste cota de 16% pe profit sau de 3% pe cifra de afaceri cu o suma fixa, se va aplica de la 1 ianuarie 2014, potrivit unui proiect de lege discutat in prima lectura miercuri in Guvern si care va fi trimis Parlamentului spre adoptare in regim de urgenta, transmite agentia Mediafax, care citeaza surse guvernamentale. continuă pe Hotnews

Impozitul forfetar a intrat in linie dreapta: Guvernul a decis de cand se va aplica

Impozitul forfetar, prin care se inlocuieste cota de 16% pe profit sau de 3% pe cifra de afaceri cu o suma fixa, se va aplica de la 1 ianuarie 2014, potrivit unui proiect de lege discutat in prima lectura miercuri in Guvern si care va fi trimis.

Azealia Banks isi va lansa albumul de debut in ianuarie 2014!

Insasi artista a confirmat acest lucru pe pagina sa de Twitter. Cu toate acestea, Azealia Banks isi dezamageste unii fani deoarece acestia se asteptau ca artista sa lanseze materialul inainte de 30 noiembrie, cand cantareata va sustine un concert in Londra. Broke With Expensive Taste se intituleaza albumul de debut al Azealiei Banks care va .

Mariana Campeanu: Este exclusa restrictionarea liberei circulatii in UE pentru lucratorii romani si bulgari, de la 1 ianuarie 2014

Ministrul Muncii Mariana Campeanu, a declarat, luni, ca nu se mai poate pune problema restrictionarii liberei circulatii in Uniunea Europeana pentru lucratorii romani si bulgari, de la 1 ianuarie.

Liber la munca in Olanda pentru romani si bulgari, incepand cu 1 ianuarie 2014

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a participat la o reuniune in Olanda, in care a discutat cu omologii sai din Regatul Tarilor de Jos problema liberalizarii pietei muncii pentru cetatenii romani si bulgari la inceputul anului 2014. Asta in conditiile in care acestia sunt obligati sa ridice toate restrictiile aplicate Romaniei si Bulgariei si sunt ingrijorati de afluxul mare de cetateni romani si bulgari ce vor invada Regatul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )