Libnet.ro
UNICEF

06:30

inaintea semifinalei cu Germania, Klaus Iohannis a transmis un mesaj echipei nationale de tineret a Romaniei

Adevărul Adevărul,
inaintea semifinalei cu Germania, Klaus Iohannis a transmis un mesaj echipei nationale de tineret a Romaniei

Emulatia creata in jurul echipei nationale de tineret a cuprins pe toata lumea, inclusiv presedintele tarii simtind nevoie sa transmita un mesaj tricolorilor mici. continuă pe Adevărul

Manea, inaintea semifinalei cu Germania: Suntem ca niste frati. Pot spune ca in momentul de fata putem bate pe oricine

Fotbalistul echipei nationale de tineret a Romaniei, Cristian Manea, a declarat inaintea semifinalei cu Germania de la Campionatul European U21, intr-un interviu acordat site-ului oficial al UEFA si publicat pe canalul de YouTube al FRF, ca el si colegii sai sunt ca niste frati si ca pot invinge orice adversar.

KLAUS IOHANNIS, MESAJ DE ZIUA DRAPELULUI NATIONAL: Suntem toti uniti de o singura tara si de un singur drapel

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu prilejul Zilei Drapelului National, subliniind ca ne revine datoria morala de a transmite generatiilor tinere, prin exemplul personal, constiinta apartenentei la valorile noastre nationale, precum si a faptului ca patriotismul nu inseamna doar emotia unei sarbatori, ci asumarea responsabilitatii de a contribui la progresul tarii noastre.

KLAUS IOHANNIS: Drapelul nostru - liant al trecutului, prezentului si viitorului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu prilejul Zilei Drapelului National, in care arata ca acesta reprezinta un liant al trecutului, prezentului si viitorului.

Iohannis ureaza succes echipei nationale de fotbal a Romaniei Under-21

Presedintele Klaus Iohannis ureaza succes echipei nationale de fotbal a Romaniei Under-21 in semifin.

Mirel Radoi trage un semnal de alarma inaintea semifinalei cu Germania. Ce a remarcat selectionerul la nationala de tineret dupa calificarea in semifinale

Romania intalneste azi Germania, de la ora 19. 00, in semifinalele Campionatului European de tineret, meci programat la Bologna.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Ziua Drapelului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj cu prilejul Zilei Drapelului National, in.

Klaus Iohannis, dupa meciul Romania-Germania: Tricolori, ati facut o tara intreaga mandra de voi!

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca membrii Nationalei de fotbal Under-21 au facut o tara intreaga mandra de ei, avand un parcurs exceptional la Campionatul European. Un parcurs exceptional.

KLAUS IOHANNIS: Guvernantii au datoria sa repare prejudiciul adus sistemului judiciar

Presedintele Klaus Iohannis atrage atentia Guvernului asupra noului semnal de alarma transmis de Comisia Europeana pentru Democratie prin Drept a Consiliului Europei Comisia de la Venetia) in opinia referitoare la modificarile succesive ale legilor Justitiei prin ordonante de urgenta.

Cat au castigat Klaus Iohannis si sotia sa Carmen, in 2018, doar din chirii. E o suma deloc de neglijat

Averea presedintelui Romaniei a fost un subiect mult discutat in spatiul public, mai ales din cauza diverselor controverse legate de casele pe care le detine. Cat au castigat, in 2018, Klaus si Carmen Iohannis din chirii? Klaus si Carmen Iohannis, castig din chirii Cuplul prezidential detine trei case si doua apartamente la Sibiu, oras in .

Igor Dodon l-a invitat pe Klaus Iohannis la Chisinau: Am avut o convorbire telefonica in care am trecut in revista relatiile nostre bilaterale

Presedintele moldovean Igor Dodon l-a invitat pe Klaus Iohannis la Chisinau, pentru prima data dupa instalarea Guvernului Maia Sandu. Dodon si Iohannis au avut o convorbire telefonica despre relatiile.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,325 seconds )