Libnet.ro
UNICEF

00:07

inalta Curte dezbate miercuri dimineata contestatia lui Kovesi contra controlului judiciar

Hotnews Hotnews,
 inalta Curte dezbate miercuri dimineata contestatia lui Kovesi contra controlului judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie va judeca miercuri contestatia Laurei Codruta Kovesi impotriva controlului judiciar pentru 60 de zile dispus de catre procurorii Sectiei de anchetare a magistratilor. continuă pe Hotnews

inalta Curte dezbate miercuri contestatia lui Kovesi contra controlului judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie va judeca miercuri contestatia Laurei Codruta Kovesi impotriva controlului judiciar pentru 60 de zile dispus de catre procurorii Sectiei de anchetare a magistratilor.

inalta Curte de Casatie si Justitie discuta miercuri contestatia depusa de Laura Codruta Kovesi fata de masura controlului judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) discuta, miercuri, contestatia depusa de Laura Codruta Kovesi fata de masura controlului judiciar. Ea este acuzata de luare de mita, abuz in serviciu cinci acte materiale) si marturie mincinoasa de catre procurorii Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ).

Circulatia tramvaiului 41, blocata miercuri dimineata din cauza unui accident

Circulatia tramvaiului 41 este blocata miercuri dimineata, pe ambele sensuri, din cauza unui accident produs la intrarea pe Bulevardul Marasti, anunta STB, pe Twitter. Un vatman a accidentat un batran de 90 de ani, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei, citata de Mediafax.

Circulatia tramvaiului 41, blocata miercuri dimineata din cauza unui accident, a fost reluata

Circulatia tramvaiului 41 a fost blocata miercuri dimineata, pe ambele sensuri, din cauza unui accident produs la intrarea pe Bulevardul Marasti, anunta STB, pe Twitter. Un vatman a accidentat un batran de 90 de ani, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei, citata de Mediafax. 25 Circulatia a fost reluata pe ambele sensuri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )