Libnet.ro
UNICEF

11:15

Inaugurare cu ghinion: pe Autostrada Soarelui a avut deja loc un accident rutier

Adevărul Adevărul,
Inaugurare cu ghinion: pe Autostrada Soarelui a avut deja loc un accident rutier

La nici cinci ore de la inaugurare, pe Autostrada Soarelui s-a petrecut primul accident rutier, la KM 196, intre Constanta si Murfatlar. La fata locului s-au deplasat mai m ulte ambulante si echipaje ale ISU. A fost solicitat si un echipaj de descarcerare. continuă pe Adevărul

Autostrada Soarelui a fost finalizata si inaugurata. Victor Ponta: imi doresc sa fim realisti si eficienti

Autostrada Soarelui a fost inaugurata, joi, oficial si definitiv. Ultimul tronson Cernavoda - Medgidia, al carui termen de finalizare era ianuarie 2013, va fi deschis circulatiei pe ambele cai de drum.

Autostrada Soarelui, inaugurata ieri, are nevoie de reparatii.

Victor Ponta a inaugurat ieri ultimul tronson al Autostrazii Soarelui, cel dintre Medgidia si Cernavoda, unde se poate circula acum pe patru benzi. Primul ministru a fost insotit de o intreaga echipa a USL, in care s-a remarcat. ministrul Culturii, Puiu Hasotti, aflat aproape in permanenta alaturi de el. Acesta a spus ca se bucura de prezenta acestei autostrazii, pentru ca face des drumuri intre Constanta si Bucuresti si pentru ca, in timpul verii, turistii pot ajunge mai repede si mai sigur .

Au fost finalizate lucrarile pe Autostrada Soarelui. Din pacate, vine iarna

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a anuntat finalizarea lucrarilor pentru ultimele doua tronsoane ale Autostrazii Soarelui, Cernavoda - Medgidia si Medgidia - Constanta, executate de asocierea italiano-germana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )