Libnet.ro
UNICEF

09:45

inca 12 companiii rusesti, sub sanctiuni din partea SUA

Adevărul Adevărul,
inca 12 companiii rusesti, sub sanctiuni din partea SUA

Statele Unite au introdus noi sanctiuni impotriva a 12 companii rusesti care ar dauna intereselor nationale americane. Toate companiile vizate isi desfasoara activitatea in domenii de cercetare si exploatare terestra si subacvatica. Wasingtonul le-a interzis sa procure orice produse si tehnologii americane, inclusiv programe de computer. Sanctiunile intra in vigoare incepand cu 26 septembrie. continuă pe Adevărul

inca 12 companii rusesti, sub sanctiuni din partea SUA

Statele Unite au introdus noi sanctiuni impotriva a 12 companii rusesti care ar dauna intereselor nationale americane. Toate companiile vizate isi desfasoara activitatea in domenii de cercetare si exploatare terestra si subacvatica. Washingtonul le-a interzis sa procure orice produse si tehnologii americane, inclusiv programe de computer. Sanctiunile intra in vigoare incepand cu 26 septembrie.

Noi provocari din partea Rusiei: Un spion rus a fost arestat in Norvegia

Un cetatean rus a fost arestat duminica la Oslo sub acuzatii de spionaj, anunta Reuters. Barbatul a fost prins de politia norvegiana vineri la Aeroportul din Oslo, iar duminica s-a emis mandat de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2823 seconds )