Libnet.ro
UNICEF

18:00

inca 19 cadre medicale, infectate cu COVID-19. Ce sectii s-au inchis la cel mai mare spital din Baragan

Adevărul Adevărul,
inca 19 cadre medicale, infectate cu COVID-19. Ce sectii s-au inchis la cel mai mare spital din Baragan

Inca 19 cadre medicale, infectate cu COVID-19. Ce sectii s-au inchis la cel mai mare spital din BaraganFocar de COVID-19 la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi. 19 cadre medicale au fost depistate pozitiv la testul cu noul coronavirus. Este vorba despre 14 asistente medicale, 4 infirmiere si un medic. continuă pe Adevărul

Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi: Alte 19 cadre medicale au fost infectate

La Spitalul Judetean de Urgenta este focar de COVID-19, dupa ce alte 19 cadre medicale au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus, potrivit adevarul. ro. Este vorba despre 14 asistente medicale, 4 infirmiere.

Focar de COVID-19 la spitalul municipal din Cluj Napoca. 12 cadre medicale, infectate

12 cadre medicale de la Spitalul Municipal Cluj-Napoca, devenit de curand unitate COVID-19, au fost confirmate cu noul coronavirus.

COVID-19: Focar de coronavirus la spitalul municipal Cluj-Napoca: 12 cadre medicale de la ATI, depistate pozitiv

Un focar de coronavirus a izbucnit la spitalul municipal Cluj-Napoca, unde 12 cadre medicale au fost depistate, pana acum, pozitive cu noul coronavirus. Unitatea medicala a fost transformata de curand in spital.

Cate cadre medicale din Romania s-au imbolnavit de coronavirus: numarul oficial este mult mai mic

Conform unui studiu publicat de Federatia Solidaritatea Sanitara, in ceea ce priveste impactului pandemiei de Covid-19, cadrele medicale sunt cele mai lovite de pandemie. Conform cifrelor.

Cadre medicale de la spitalul din Caracal internate pentru COVID-19 isi ajuta colegii in tratarea pacientilor cu aceeasi afectiune

Cadrele medicale de la Spitalul din Caracal care sunt internate in unitatea sanitara suferind de COVID-19 isi ajuta colegii care au in grija ceilalti pacienti internati dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus. Pe langa ajutorul acordat colegilor, cadrele medicale sunt un sprijin moral care conteaza foarte mult, spune directorul medical al unitatii sanitare, Alexandra Popa.

Cadre medicale de la spitalul din Caracal internate cu COVID-19 isi ajuta colegii in tratarea pacientilor cu coronavirus

Cadrele medicale de la Spitalul din Caracal care sunt internate in unitatea sanitara cu COVID-19 isi ajuta colegii care au in grija ceilalti pacienti internati dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus. Pe langa ajutorul acordat colegilor, cadrele medicale sunt un sprijin moral care conteaza foarte mult, spune directorul medical al unitatii sanitare, Alexandra Popa.

26 de cadre medicale de la Spitalul Elias, confirmate cu Covid. Internari suspendate la Neurologie

Un numar de 26 de angajati ai Spitalului Universitar de Urgenta Elias din Capitala au fost confirmati cu Covid-19. Internarile in sectia de Neurologie au fost suspendate, iar activitatea sectiilor chirurgicale si a unitatii de ingrijiri postoperatorii a fost limitata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )