Libnet.ro
UNICEF

05:15

inca un caz de coronavirus a fost confirmat. Este primul medic infectat in Romania. Bilantul a ajuns la 30 de cazuri

Antena3 Antena3,
inca un caz de coronavirus a fost confirmat. Este primul medic infectat in Romania. Bilantul a ajuns la 30 de cazuri

Miercuri dimineata a fost confirmat al treizecilea caz de coronavirus in Romania. continuă pe Antena3

Un nou caz de coronavirus in Romania - 37. Este tot un pacient din Bucuresti

Un nou caz de coronavirus - 37 - a fost confirmat miercuri. Este vorba despre un barbat din Bucuresti intors de la Stuttgart.

Al 32-lea caz de imbolnavire cu coronavirus a fost confirmat

Al 32-lea caz de imbolnavire cu coronavirus a fost confirmat miercuri, un barbat din Iasi.

inca un caz de coronavirus, depistat in Republica Moldova

Autoritatile de la Chisinau au anuntat in seara zilei de miercuri, 11 martie, ca in Republica Moldova a mai fost depistat un caz de coronavirus. in total, numarul celor infectati cu noul virus a ajuns la patru persoane.

UPDATE Coronavirus in Romania: Numarul imbolnavirilor a ajuns la 31 Surse: Unul dintre pacienti este gastroenterolog la Spitalul Gerota si este primul medic infectat din tara noastra

Numarul cazurilor de coronavirus in Romania a ajuns la 31, ultimele doua cazuri fiind confirmate miercuri dimineata. Unul dintre pacienti este o doctorita de la Spitalul Gerota din Bucuresti, care a contractat boala de la fostul politist ce fusese internat la acest spital. Pana in prezent, 5 dintre pacienti s-au vindecat. UPDATE: Pacienta nr. 30 este medic gastroenterolog la Spitalul Gerota din Bucuresti si l-a ingrijit pe primul pacient confirmat cu coronavirus la acest spital, fostul politist in varsta de 60 de ani care a infectat alte 5 persoane, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro. Este primul medic infectat cu coronavirus in Romania.

Un nou caz de coronavirus in Romania. Pacientul cu numarul 31 este din Iasi si a fost la Venetia

Un nou caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat, in aceasta dimineata, in Romania. Este vorba de un barbat, 42 ani, confirmat in Iasi, internat inca de pe 10 martie. El ar fi revenit din Venetia pe 2 martie. Astfel, bilantul a ajuns la 31 de romani infectati, iar din acestia sase au fost declarati vindecati.

Primul caz de coronavirus la Constanta. Barbatul testat pozitiv este asistent sef la Spitalul Judetean

Barbatul de 52 de ani este primul caz confirmat in judetul Constanta. Pana acum, au fost testate mai multe persoane, suspecte de coronavirus, dar rezultatele au iesi negative.

BREAKING Al 30-lea caz de infectie cu coronavirus depistat. Femeia este din Bucuresti

Inca o femeie care a fost in contact cu barbatul internat la Spitalul Gerota este infectata cu coronavirus, fiind al 30-lea caz confirmat in Romania, anunta autoritatile.

Al 31-lea caz de coronavirus in Romania a fost confirmat la Iasi

Inca doua cazuri de coronavirus au fost confirmate miercuri, 11 martie, in Romania, unul in Bucuresti si altul in Iasi. Numarul total de cazuri confirmate de coronavirus in Romania a ajuns la 31.

CORONAVIRUS: 8 noi cazuri in Bucuresti. Bilantul ajunge la 25 de pacienti contaminati

UPDATE: inca un caz a fost confirmat in Bucuresti. Este vorba despareun cetatean care a calatorit in Israel. Grupul de Comunicare Strategica anunta, marti, ca exista 8noi cazuri.

CORONAVIRUS: 8 noi cazuri in Bucuresti. Bilantul ajunge la 25 de pacienti contaminati

UPDATE: inca un caz a fost confirmat in Bucuresti. Este vorba despreun cetatean care a calatorit in Israel. Grupul de Comunicare Strategica anunta, marti, ca exista 7noi cazuri de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )