Libnet.ro
UNICEF

23:00

inca un deces cauzat de coronavirus - un barbat de 75 de ani din Iasi. Numarul deceselor cauzate de coronavirus in Romania a ajuns la 23

Adevărul Adevărul,
inca un deces cauzat de coronavirus - un barbat de 75 de ani din Iasi. Numarul deceselor cauzate de coronavirus in Romania a ajuns la 23

Inca un deces al unei persoane confirmate cu noul coronavirus a fost anuntat joi seara, fiind vorba de un barbat de 75 de ani din Iasi. Numarul total al deceselor la nivel national a ajuns la 23. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Al saselea deces din Romania: Un barbat de 64 de ani, din Arad

A fost inregistrat al 6-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19) pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre un barbat de 64 de ani, din Arad, care a fost internat din data de 20.

Primul deces cauzat de Covid-19 la Cluj, o pacienta de 76 de ani. Ce alte afectiuni avea

O femeie de 76 de ani din judetul Cluj este primul pacient decedat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase din Cluj-Napoca.

Al 5-lea deces din cauza Covid-19: Un barbat de 71 de ani din Suceava, internat anterior in sectia de cardiologie

Grupul de Comunicare Strategica anunta, luni, al cincilea deces din cauza Covid-19, pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre un barbat de 71 de ani din Suceava. A fost inregistrat al cincilea caz de deces al.

UPDATE Al treisprezecelea deces provocat de coronavirus in Romania - o femeie de 72 de ani din Caras-Severin

Al treisprezecelea deces din cauza coronavirusului a fost confirmat in Romania miercuri. Este vorba despre o femeie de 72 de ani din judetul Caras-Severin, care se intorsese din Spania si era izolata la domiciliu din 20 martie.

Al 18-lea deces al unei persoane infectate cu coronavirus. Este vorba de o femeie de 76 de ani din Cluj

O femeie de 76 de ani din Cluj a murit, dupa ce a fost diagnosticata cu coronavirus, bilantul ajungand astfel la 18 morti la nivel national.

inca 4 decese in Romania din cauza coronavirusului. Bilantul: 22 Printre pacienti, un barbat de 45 de ani mort in ambulanta Un alt barbat a mers de doua ori la spital

Inca patru decese din cauza coronavirusului s-au inregistrat joi seara in Romania. Pacientii sunt din Dambovita, Timisoara, Arad si Neamt si au 45, 49, 56 si 70 de ani. Printre pacienti se afla un barbat de 45 de ani care a murit in ambulanta, in timp ce era tranportat la spital, si un alt barbat de 49 de ani din Timisoara. El a mers atat la Spitalul Judetean, dar si la Boli Infectioase si a fost diagnosticat cu pneumonie inca din 20 martie, fara a fi insa internat. A solicitat ambulanta cu doua zile in urma, dar nici atunci nu a fost spitalizat, fiindu-i doar recoltat exudat pentru testul COVID.

COVID-19 |A fost inregistrat al 18-lea deces, la o femeie in varsta de 76 ani, din judetul Cluj

A fost inregistrat un nou caz de deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus, fiind cazul numarul 18 la nivel national.

O asistenta de 34 de ani, confirmata pozitiv cu coronavirus, s-a sinucis din teama de a nu raspandi infectia

O asistenta de 34 de ani, care lucra intr-un spital din Italia, a fost confirmata cu coronavirus si a decis sa-si ia viata pentru a nu raspandi infectia.

Faze tari: Un barbat de 77 de ani din Spania a ignorat starea de urgenta creata din cauza coronavirusului si a iesit pe strada sa vaneze pokemoni; Lichid de parbriz sau diluant, vandut drept spirt

Libertatea: Un barbat de 77 de ani din Spania a ignorat starea de urgenta creata din cauza coronavirusului si a iesit pe strada sa vaneze pokemoni * Stirile Protv: Lichid de parbriz sau diluant, vandut drept spirt * Incredibilia: Razboiul emu: Conflictul ridicol in care pasarile au invins oamenii * Descopera: Barbatul izolat de restul lumii de 31 de ani: E cel mai sigur loc de pe Pamant* Incredibilia: 7 curiozitati despre Franta, unde vanzatorii nu sunt obligati sa dea rest.

Coronavirus: Primarul unei localitati din Vaslui a publicat pe Facebook o lista cu persoanele izolate la domiciliu

Primarul unei comune din Vaslui a publicat o lista cu persoanele aflate in izolare si a cerut sprijinul populatiei sa ajute la identificarea celor intorsi din strainatate. Postarea sa a starnit reactii negative din partea unor cetateni, care au sustinut ca prin publicarea listei se incalca legea privind protectia datelor cu caracter personal, iar Inspectoratul de Politie Judetean a sesizat Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )