Libnet.ro
UNICEF

09:15

inca doi romani cu noul coronavirus au murit

România Liberă România Liberă,
inca doi romani cu noul coronavirus au murit

Inca doua persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numarul celor decedati ajungand la 1. continuă pe România Liberă

Gripa si noul coronavirus aveau acelasi numar de victime in ziua instituirii starii de urgenta. Cum a evoluat rata deceselor ulterior - INFOGRAFIC

Numarul deceselor cauzate de infectarea cu tulpini ale virusului gripal a atins apogeul la sfarsitul lunii ianuarie, atunci cand aproximativ 40 de persoane au murit, in comparatie cu varful deceselor cauzate de noul coronavirus, care s-a manifestat la sfarsitul lunii aprilie inceputul lunii mai, cand doar intr-o zi 24. 04) nu mai putin de 34 de pacienti COVID-19 si-au pierdut viata.

Accident grav pe soseaua de centura a Urziceniului. Doua persoane au murit pe loc

Doua persoane si-au pierdut viata marti eara intr-un teribil accident rutier petrecut in zona sensului giratoriu de la iesirea de pe soseaua de centura a Urziceniului. Alte doua persoane au fost ranite, fiind nevoie de interventia echipajelor SMURD.

Accident rutier grav la Rosiori de Vede. Doua persoane au murit

Doua persoane au fost declarare decedate de catre medicii ajunsi la fata locului. Accidentul s-a produs sambata, 6 iunie, pe DN6.

Caz confirmat cu noul coronavirus la Directia de Sanatate Publica Olt

Un nou caz a fost confirmat cu noul coronavirus, joi, 4 iunie 2020, fiind vorba chiar de o angajata a Directiei de Sanatate Publica Olt.

Masuri speciale la Primaria Moreni, dupa ce o functionara a fost confirmata cu noul coronavirus

Primaria Moreni, jud. Dambovita, a recurs la masuri speciale de igiena, dupa ce o functionara a fost confirmata cu noul coronavirus. Femeia a fost internata la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste.

Arad: Doua persoane, cautate dupa ce au anuntat la 112 ca s-au ratacit in zona manastirii Feredeu

Doua persoane sunt cautate, vineri seara, de pompieri si jandarmi din Arad, dupa ce au sunat la 112 spunand ca s-au ratacit in zona manastirii Feredeu, unde se aflau la alergat.

Adolescent ucis in Paris intr-un atac armat. Alte doua persoane au fost ranite

Un tanar a fost ucis intr-un atac armat ce a avut loc in noaptea de joi spre vineri, in Paris. Alte doua persoane au fost ranite.

Doua cazuri noi de Covid-19 in Buzau. Un copil de patru ani si mama unui bebelus, infectati cu noul coronavirus

Judetul Buzau inregistreaza inca doua cazuri de imbolnavire cu Covid-19. Este vorba despre o femeie de 30 de ani, din municipiul Buzau, care nu prezinta simptome specifice ale bolii. Cazul doi este cel al unui copil de 4 ani, care se afla internat in Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Buzau.

Un ambulantier de la statia Corabia, infectat cu noul coronavirus. A fost internat la Spitalul suport-COVID

Inca un caz pozitiv la Ambulanta Olt, de data aceasta din substatia Corabia, aparut in urma testarii de control a 82 angajati de la Corabia si Caracal.

Italia: Medicii spun ca noul coronavirus a blocat spitalele si poate duce la mai multe decese decat pandemia 500 de mii de operatii amanate

Medicii italieni trag un semnal de alarma privind blocarea spitalelor de epidemia de coronavirus si spun ca exista riscul de a avea mai multe decese ca urmare a neasigurarii in conditii normale a actului medical decat decesele rezultate in urma pandemiei, potrivit Il Giornale. Presedintele asociatiei bolnavilor de cancer: Riscul ca ei sa moara s-a triplat in aceasta pandemie. Au fost externati peste noapte si trimisi acasa, la sute de kilometri, sa astepte Costurile carantinei cresc inegalitatile dintre generatii. Tinerii vor plati factura economica .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )