Libnet.ro
UNICEF

00:07

inca o LOVITURA pentru victimele de la Colectiv: PSD instituie Ziua pacientului ars

B1 B1,
inca o LOVITURA pentru victimele de la Colectiv: PSD instituie Ziua pacientului ars

Mai multi deputati PSD si unul din PNL au depus un proiect de lege pentru instituirea Zilei pacientului ars pe 30 octombrie. Ziua ar urma sa marcheze impactul emotional asupra pacientului ars, in. continuă pe B1

Patriarhia Romna doneaza Bisericii Ortodoxe a Greciei 300.000 de euro pentru victimele incendiilor din aceasta vara

Biserica Ortodoxa Romana va dona Bisericii din Grecia 300. 000 de euro drept ajutor pentru victimele incendiilor ce au avut loc in aceasta vara in aceasta vara, potrivit biroului de presa al Patriarhiei, citat de basilica. ro.

PSD rasuceste cutitul in rana victimelor de la Colectiv: instituie Ziua pacientului ars

Sase deputati PSD si unul PNL au depus la Parlament un proiect de lege pentru instituirea Zilei pacientului ars pe 30 octombrie, zi aleasa pentru pentru a marca impactul emotional asupra pacientului ars, in urma tragediei din clubul Colectiv, cel mai grav incendiu din Romania dintr-un club de noapte si cel mai grav accident din tara dupa anul 1989.

Lovitura pentru PSD de la Bruxelles! Se cere excluderea partidului din grupul socialistilor din Parlamentul European

Europarlamentarul Catalin Ivan anunta ca va demisiona din grupul socialistilor din Parlamentul European, incepand cu 1 octombrie, daca nu va fi luata nicio decizie in cazul cererii sale privind excluderea PSD.

Tariceanu pregateste lovitura pentru George Maior: Audiere publica in Senat

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat luni seara ca ambasadorul Romaniei in Statele Unite, George Maior, a fost invitat pentru a fi audiat public, miercuri, in Comisia de politica externa.

Lovitura pentru cel mai cunoscut hacker din Romania! Curtea de Apel Alba Iulia a admis cererea de extradarea in SUA a lui Guccifer

Curtea de Apel Alba Iulia a admis, luni, cerera autoritatilor judiciare din SUA de extradare a hackerului aradean Marcel Lazar Lehel, cunoscut drept Guccifer, pentru a executa pedeapsa de patru ani si patru luni de.

La 10 ani dupa falimentul Lehman, Bursa de Valori Bucuresti a recuperat toate pierderile si mai are de crescut inca 30% pentru a face istorie

La 10 ani dupa falimentul Lehman Brothers si zilele de panica ce au urmat in pietele financiare din toata lumea, Bursa de Valori Bucuresti a crescut cu 84%, dar inca mai are de recuperat 30% pentru a ajunge la cel mai inalt nivel din istorie. De.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )