Libnet.ro
UNICEF

22:30

inca patru tari din Europa, pe lista rosie de Covid-19

B1 B1,
inca patru tari din Europa, pe lista rosie de Covid-19

Mai multe tari intrape lista rosie. Olanda, Islanda, Danemarca si Ungaria sunt tarile care au din ce in ce mai multe cazuri de Covid-19, iar Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor le-a plasat. continuă pe B1

COVID-19: inca patru tari europene, pe lista rosie. Alte doua state se pregatesc sa reimpuna starea de urgenta

Olanda, Islanda, Danemarca si Ungaria inregistreaza un numar sporit de infectari cu noul coronavirus, iar Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC) a decis sa le plaseze pe lista rosie. Alte doua tari din centrul Europei Cehia si Slovacia sunt gata sa reimpuna starea de urgenta pe fondul accelerarii imbolnavirilor de COVID-19.

Omenirea depaseste pragul de un 1 milion de morti de COVID-19. Jumatate dintre decese, in doar patru tari

Un milion de oameni au murit din cauza COVID-19 pe la nivelul intregii planete, potrivit cifrelor furnizate de Worldometers. Mai mult de jumatate dintre decese s-au inregistrat in doar patru tari lovite puternic de pandemie: SUA, Brazilia, India, Mexic.

Alegeri locale 2020. Ciprian Ciucu: Nu mai putem sta inca patru ani in halul in care s-a stat pana acum

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a afirmat ca sunt niste alegeri foarte importante si ca nu mai putem sta inca patru ani in halul in care s-a stat pana acum.

Se inchid restaurantele si cafenelele in patru localitati din Iasi

Restaurantele, cafenelele aflate in interior si jocurile de noroc se inchid in patru comune din Iasi, din cauza cresterii cazurilor de Covid-19. De asemenea, in orasul Iasi s-ar putea lua aceleasi masuri, daca imbolnavirile continua sa creasca.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )