Libnet.ro
UNICEF

21:00

Incendii n Grecia: Sefii politiei si pompierilor au fost nlocuiti din functie

Hotnews Hotnews,
 Incendii n Grecia: Sefii politiei si pompierilor au fost nlocuiti din functie

Guvernul elen, aflat sub tirul criticilor pentru modul in care a gestionat incendiul de la est de Atena, soldat cu 90 de morti, dupa un nou bilant, i-a inlocuit din functie pe sefii politiei si pompierilor, informeaza duminicaAgerpres, care citeaza AFP. continuă pe Hotnews

EXCLUSIV Facebook si cere scuze si spune ca este de vina n scandalul cu profilurile celor care au comentat pe pagina Politiei: Profilurile au fost suspendate din greseala de sistemele noastre automate

Zeci de romani s-au plans in ultimele zile ca au avut probleme cu contul de Facebook, dupa ce au dat calificativ minim de o stea Politiei Romane. Facebook Europe a spus, intr-un raspuns pentru HotNews. ro, ca isi asuma vina si ca totul s-a intamplat dintr-o eroare a sistemelor automate de depistare a spam-ului. Reamintim ca peste 50. 000 de romani au acordat o stea din cinci Politiei Romane pentru balbele din scandalul cu numarul de masina M. Joi Politia a inlaturat sectiunea de comentarii.

Un fost deputat din Botosani este acuzat ca a impuscat cainele unui localnic. Motivul este incredibil

Un fost deputat din Botosani este acuzat ca a impuscat cainele unui localnic, din razbunare. Verginel Gireada, fost deputat USL in mandatul 2012-2016 nu recunoaste nimic. Politistii l-au audiat dupa.

Ucigasul surorii mai mari a lui Venus si Serena Williams a fost eliberat din nchisoare pentru buna purtare

Gangsterul care a ucis-o pe Yetunde Price, sora vitrega a lui Venus si Serena Williams, a fost eliberat dupa ce a stat 12 ani in inchisoare, scrie TMZ.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )