Libnet.ro
UNICEF

21:15

Incendiu in cartierul Vitan din Bucuresti. O femeie a murit, dupa ce apartamentul in care locuia a luat foc

Antena3 Antena3,
Incendiu in cartierul Vitan din Bucuresti. O femeie a murit, dupa ce apartamentul in care locuia a luat foc

O femeie a murit, luni seara, dupa ce apartamentul in care locuia a luat foc. Gravul incident a avut loc in cartierul Vitan din Bucuresti. Doi copii si trei adulti au fost transportati la spital, fiind. continuă pe Antena3

INCENDIU in CARTIERUL VITAN. O femeie a murit, iar 5 persoane au ajuns la spital.

Un apartament din cartierul Vitan a luat foc luni seara, informeaza Realitatea. net. Femeia care se afla in locuinta a murit. Mai mult, doi copii si trei adulti au fost dusi la spital, dupa ce s-au intoxicat cu fum. A fost nevoie de interventia mai multor autospeciale si ambulante. Locatarii blocului au fost evacuati. In curs de actualizare.

Brazilia: Un barbat a murit dupa ce a fost zdrobit de o vaca, cazuta prin acoperisul casei

Un barbat a murit in sud-estul Braziliei in cele mai ciudate circumstante: O vaca care pastea in apropierea casei sale s-a urcat pe acoperis, acesta cedand sub greutatea animalului si l-a zdrobit pe barbat,.

ACCIDENT MUNTENEGRU. 12 persoane, inca internate in spitalele din Bucuresti.

Sase persoane ranite in accidentul din Muntenegru mai sunt internate la Spitalul de Urgenta Floreasca, doua la Terapie Intensiva si patru pe sectii, a declarat luni, pentru Agerpres, dr. Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al spitalului. La Spitalul Universitar mai sunt internate cinci persoane - doua la Terapie Intensiva, dintre care una in stare grava si alta in stare critica, si trei pe sectii, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Leonard Grecescu, purtatorul de cuvant al unitatii. O persoana .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2393 seconds )