Libnet.ro
UNICEF

16:30

Incendiu devastator la o biserica din Romania. Flacarile au facut ravagii

Antena3 Antena3,
Incendiu devastator la o biserica din Romania. Flacarile au facut ravagii

Biserica Penticostala din Sard, o localitate situata in apropiere de Alba Iulia, a fost cuprinsa de flacari in urma unui incendiu provocat, in noaptea de joi spre vineri, de o soba lasata nesupravegheata sau supraincalzita. continuă pe Antena3

VIDEO Incendiu puternic la o biserica a cultului penticostal. Flacarile au mai lasat in picioare doar zidurile cladirii

Un incendiu devastator, provocat de o soba lasata nesupravegheata, a distrus in noaptea de joi spre vineri, aproape in intregime cladirea unei biserici penticostale din Alba.

Incendiu DEVASTATOR la o biserica din Alba: Totul s-a facut SCRUM

Incendiu devastator, in noaptea de joi spre vineri, la o biserica de langa Alba Iulia. Biserica Penticostala din Sard a luat foc din cauza uneisobe lasata nesupravegheata sau.

Doliu in presa din Romania! Un cunoscut jurnalist s-a stins din viata de Craciun

Doliu in presa din Romania! Mihai Creanga, jurnalistul care a condus Romania Libera, a murit de Craciun, la varsta de 77 de ani.

Avertismentul unuia dintre cei mai cunoscuti medici din Romania: Pe ambalajul petardelor ar trebui sa scrie ca pot produce mutilari. Utilizarea acestor pocnitori de mizerie ar trebui interzisa pentru publicul larg

Pe ambalajul petardelor ar trebui sa apara avertismentul ca pot produce mutilari, la fel cum ambalajele pachetelor de tigari sunt marcate cu avertismente in legatura cu riscurile pentru sanatate la care se expun fumatorii, afirma medicul Dan Grigorescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica si Reconstructiva de la Spitalul Judetean din Brasov si unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi plasticieni din Romania. Medicul brasovean face de asemenea apel ca utilizarea acestor pocnitori de mizerie sa fie interzisa pentru publicul larg. Un barbat din Iasi a murit dupa ce si-a bagat o petarda aprinsa in gura. De ce a recurs la acest gest.

Copiii Craciunului: 500 de bebelusi s-au nascut in maternitatile din Romania pe 25 decembrie

Cinci sute de bebelusi s-au nasut in maternitatile din Romania in prima zi de Craciun, informeaza Stirile Pro Tv. Bebelusii au fost primiti cu multe surprize de parinti si.

Gigi Becali vrea sa plece din Romania intr-o tara in care sa fie protejat

Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, a declarat ca vrea sa se mute din Romania intr-o alta tara, intr.

Bolt: Respectam toate cerintele legii din Romania

Aplicatia Bolt, de transport in regim de ride-hailing, functioneaza respectand toate noile cerinte ale legii din Romania, a anuntat compania, citata marti de Mediafax.

Pensionari in instantele din Romania: Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de pensionare a mai multor magistrati din Romania, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Decret privind eliberarea din.

VIDEO Peste 150 de case au fost distruse intr-un incendiu devastator din orasul chilian Valparaiso. Focul pare sa fi fost starnit intentionat

Cel putin 150 de case au fost distruse de un incendiu de padure in orasul Valparaiso, din centrul statului Chile.

Presedintele Klaus Iohannis, la slujba in prima zi de Craciun, la biserica din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a venit, miercuri dimineata, impreuna cu sotia sa, Carmen, la slujba de Craciun de la Biserica Catolica din Piata Mare, din Sibiu. Seful statului le-a urat celor prezenti in centrul orasului Craciun fericit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )