Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali vrea sa plece din Romania intr-o tara in care sa fie protejat

România Liberă România Liberă,
Gigi Becali vrea sa plece din Romania intr-o tara in care sa fie protejat

Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, a declarat ca vrea sa se mute din Romania intr-o alta tara, intr. continuă pe România Liberă

Digisport: Cristi Borcea, dezvaluiri dupa aproape 12 ani: Gigi Becali s-a dus la puscarie din cauza mea! Ce s-a intamplat in 2008

Cristi Borcea considera ca Gigi Becali a ajuns la inchisoare din cauza lui. Fostul numar 1 de la Dinamo a facut trimitere la cele intamplate in sezonul 20072008, cand Steaua a pierdut titlul in penultima etapa, chiar in Stefan cel Mare.

Gigi Becali, planuri de Craciun si Revelion: Bucuria mea e in biserica. Sa ma duc la distractie? Ce castig? Acolo le fac pe plac dracilor. Eu vreau cu Hristos in ceruri

Patronul FCSB, Gigi Becali, a explicat ce va face anul acesta de Craciun, dar si de ce nu va petrece in noaptea de Anul Nou.

Gigi Becali, declaratie spumoasa despre unde isi va petrece Revelionul: Sa ma duc la distractie? Acolo le fac pe plac dracilor. Daca vrei cu dracii, du-te la cluburi, du-te la curvasaraie

Gigi Becali nu se dezminte nici la final de an si s-a lansat intr-o tirada la adresa celor care petrec de sarbatori in cluburi! Finantatorul de la FCSB a aratat ca va fi prezent la biserica si de Craciun si de Revelion si a subliniat ca nu mai este interesat de lucruri materiale.

Gigi Becali in Ajunul Craciunului: Problemele cu Armata sunt rezolvate

Intr-o conferinta maraton organizata in Aleea Alexandru la numarul unu, Gigi Becali a vorbit, printre multe altele, si despre situatia litigiului cu Armata pe seama subiectului Steaua.

DigiSport: Acolo le fac pe plac dracilor. Daca vrei cu dracii, du-te la cluburi, la curvasaraie! Unde face Gigi Becali Revelionul

Gigi Becali a sustinut azi o conferinta de presa in care a anuntat ca nu mai este interesat de lucrurile materiale. Finantatorul celor de la FCSB a dezvaluit ca va petrece Revelionul la biserica.

Digisport: Gigi Becali clarifica lucrurile in privinta cheltuielilor pentru tratamentul lui Ionut Popa: Ce sa fac, sa ma duc eu sa platesc?

Ionut Popa 66 de ani) se confrunta cu mari probleme de sanatate, iar Gigi Becali a anuntat, in urma cu cateva zile, ca se ofera sa suporte toate cheltuielile necesare tratamentului.

Bolt: Respectam toate cerintele legii din Romania

Aplicatia Bolt, de transport in regim de ride-hailing, functioneaza respectand toate noile cerinte ale legii din Romania, a anuntat compania, citata marti de Mediafax.

Pensionari in instantele din Romania: Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de pensionare a mai multor magistrati din Romania, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Decret privind eliberarea din.

Fiica Andreei Esca, aroganta de Craciun. Imaginea care i-a innebunit pe tinerii din Romania

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, este una dintre norocoasele care isi permit sa realizeze ori sa aiba tot ceea ce viseaza. Iar daca inainte a fost lansarea in afaceri, acum o alta aroganta a intrat in linie, odata cu venirea Craciunului. Fiica Andreei Esca, aroganta de Craciun Alexia Eram nu pierde timpul. Desi se afla .

Premierul Ludovic Orban, la ceremonia de Hanuka: Sunt foarte multi cetateni ai statului Israel care au plecat din Romania pe care oricand ii asteptam cu bucurie sa treaca si pe acasa

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, la Templul Coral, la ceremonia de Hanuka, faptul ca bogatia consta in diversitate si a vorbit despre comunitatea evreilor din Romania, transmite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,271 seconds )