Libnet.ro
UNICEF

07:00

Incendiu intr-un bloc din Statele Unite: Patru oameni au murit, iar un pompier a fost transportat la spital (FOTO)

B1 B1,
Incendiu intr-un bloc din Statele Unite: Patru oameni au murit, iar un pompier a fost transportat la spital (FOTO)

Un incendiu a izbucnit luni intr-o cladire de apartamente cu trei etaje din statului american New Hampshire. in urma incidentului, doi adulti si doi copii si-au pierdut viata, potrivit. continuă pe B1

Un tata indurerat a incercat sa-si faca singur dreptate intr-un tribunal din Statele Unite (VIDEO)

Scene emotionante la un tribunal din Statele Unite. Un tata indurerat a incercat sa isi faca singur dreptate si a sarit la gatul criminalului care i-a omorat fiica in urma cu.

Fiul unor imigranti romani, primar model al unui orasel din Statele Unite. Am creat mai multe locuri de munca decat oriunde altundeva in statul New Jersey

Fiul unor imigranti romani a transformat Jersey City, din Statele Unite, intr-un model de dezvoltare urbana, unde toti locuitorii sunt integrati, indiferent de rasa sau posibilitati materiale,.

Angajatorii din Statele Unite au creat 38.000 de noi locuri de munca in mai, cel mai slab rezultat din ultimii sase ani

Angajatorii din Statele Unite au creat in luna mai 38. 000 de noi locuri de munca, nivel cu mult sub estimarile analistilor si cel mai slab rezultat din ultimii sase ani, datele provocand ingrijorari in legatura cu cresterea economiei americane,.

Romania, din nou tinta unei ironii in Statele Unite. inca mai cred in institutiile guvernamentale. Nu suntem in Romania

Comparatiile intre Statele Unite si Romania apar tot mai des in campania electorala de peste Ocean. Ultima vine din partea senatorului republican John McCain, care il sustine pe Donald Trump.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton se apropie de investitura dupa victoria in Puerto Rico

Hillary Clinton a castigat duminica alegerile primare democrate in insula Puerto Rico, apropiindu-se de majoritatea necesara de delegati pentru obtinerea investiturii la alegerile prezidentiale din Statele Unite.

SUA: Cinci militari au murit dupa ce un vehicul s-a rasturnat intr-un rau din Texas

Tragedie la o baza militara din Texas. Cel putin cinci soldati au murit si alti patru au fost dati disparuti dupa ce un vehicul tactic s-a rasturnat in timp ce traversa un rau spre o tabara.

Rezultate alegeri locale 2016. intr-o comuna din Buzau, doi candidati sunt la egalitate

Candidatul PSD si cel al UNPR la Primaria comunei buzoiene Valcelele au obtinut acelasi numar de voturi la alegerile de duminica, in urma numaratorii din sectiile de votare, fiind insa asteptat si rezultatul final dupa numaratoarea de la BEJ.

Cel putin 14 persoane decedate dupa ce autocarul in care se aflau a cazut intr-un canal din Turcia

Cel putin 14 persoane au murit, iar alte 24 au fost ranite dupa ce autobuzul in care se aflau a cazut intr-un canal in sudul Turciei. Autocarul transporta elevi si se intorceau dintr-o.

ALEGERI LOCALE 2016. Premiera ciudata intr-o comuna din Satu Mare

In comuna Vama din judetul Satu Mare s-a intamplat pentru prima data in istorie sa fie un singur candidat la primarie. Desi actualul candidat, Vasile Corodan i-a invitat pe reprezentantii ce.

Explozie intr-un apartament din Harghita. Doi barbati sunt adusi cu elicopterul la Spitalul de Arsi din Bucuresti

Purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Laurentiu Colintineanu, a declarat ca Spitalul de Arsi din Capitala este pregatit sa ii primeasca pe cei doi pacienti de la Miercurea Ciuc care au suferit arsuri in urma exploziei care a avut loc in localitatea harghiteana Siculeni.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )