Libnet.ro
UNICEF

12:45

INCENDIU intr-un centru comercial din Capitala: Trei persoane au fost transportate la spital (VIDEO)

B1 B1,
INCENDIU intr-un centru comercial din Capitala: Trei persoane au fost transportate la spital (VIDEO)

Incediu puternic intr-un centru comercial din Capitala. Focul a izbucnit in noaptea de joi spre vineri in mall-ul Sun Plaza din cartierul Berceni, informeaza Cancan. Potrivit primelor. continuă pe B1

INCENDIU intr-un centru comercial din Capitala: Trei persoane au fost transportate la spital

Incediu puternic intr-un centru comercial din Capitala. Focul a izbucnit in noaptea de joi spre vineri in mall-ul Sun Plaza din cartierul Berceni, informeaza Cancan. Potrivit primelor.

Medicul Emilian Doniga a murit in timp ce facea cumparaturi intr-un centru comercial din Ploiesti

Reputatul medic internist Emilian Doniga a murit, marti dupa-amiaza, in urma unei afectiuni cardiace. Avea 63 de ani si lucra la Spitalul CFR din Buzau de mai bine de 30 de ani. Medicului i s-a facut rau in timp ce se afla la cumparaturi intr-un centru comercial din Ploiesti. Personalul de la ambulanta nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viata.

Barbatul care a anuntat la 112 ca exista o bomba intr-un complex comercial din Cluj, internat la Psihiatrie

Un tanar de 28 de ani, din Timisoara, a sunat, ieri, la 112 pentru a anunta ca intr-un complex comercial din Cluj a fost plasat un colet care contine material exploziv. Barbatul care a indus in eroare autoritatile a fost internat la Spitalul Judetean Cluj Sectia Clinica Psihiatrie, sustine Politia Cluj.

VIDEO Incendiu la mallul Sun Plaza din Capitala: Un barbat, internat la terapie intensiva, cu arsuri de cai respiratorii

Un incendiu s-a produs in noaptea de joi spre vineri la un mall din Sectorul 4 din Capitala, un barbat fiind ranit, anunta reprezentantii ISU Bucuresti, citati de Agerpres. Stirile ProTV spune ca este vorba despre un mall din Sectorul 4. Se pare ca incendiul s-ar fi produs la Sun Plaza. UPDATE Un barbat este internat la Sectia de terapie intensiva a Spitalului Bagdasar-Arseni, cu arsuri de cai respiratorii, in urma unui incendiu care s-a petrecut, in noaptea de joi spre vineri, intr-o camera tehnica de la intrarea in parcarea mall-ului Sun Plaza din Capitala, informeaza News. ro.

Incendiu la un mall din Capitala. Un barbat a ajuns la spital, cu arsuri la nivelul fetei

Un barbat a fost ranit, in noaptea de joi spre vineri, intr-un incendiu care a avut loc la un mall din Capitala, informeaza reprezentantii ISU Bucuresti.

Patru masini, implicate intr-un accident la intrarea in pasajul Obor din Capitala (VIDEO)

Accident cu patru masini la intrarea in pasajul Obor din capitala. Totul s-a inamplat vineri dimineata, una dintre cauzele luate in calcul de anchetatori fiind nerespectarea distantei.

VIDEO 28 de morti dupa ce militanti islamisti au intrat cu o masina-capcana intr-un hotel din capitala somaleza Mogadishu

28 de persoane au fost ucise miercuri intr-un atac desfasurat in capitala somaleza Mogadishu, dupa ce militanti islamisti al-Shabaab au intrat cu o masina capcana prin portile unui hotel, patrunzand in cladire, a anuntat politia citata de Reuters.

UPDATE Femeia care cazut de la inaltime in mall-ul Plaza din Capitala a murit la Spitalul Universitar

Femeia care a cazut de la inaltime in mall-ul Plaza Romania a murit, luni, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, si nu in centrul comercial, cum anuntase initial ISU Bucuresti-Ilfov.

13 oameni au fost ucisi in explozia produsa la un hotel din capitala Somaliei. in spatele atacului s-ar afla militanti ai gruparii al-Shabaab

Cel putin 13 oameni si-au pierdut viata in capitala Somaliei, in urma dublului atentat cu bomba comis miercuri dimineata.

O explozie puternica a avut loc la un hotel din capitala Somaliei. Surse media afirma ca in spatele atacului s-ar afla militanti ai gruparii al-Shabaab

O explozie puternica a avut loc la un hotel din Mogadiscio, capitala Somaliei. Deflagratia a avut loc miercuri dimineata. Politia a declarat ca luptatori, suspectati ca sunt militanti ai gruparii al-Shabaab, au luat cu asalt hotelul Dayah dupa explozie.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )