Libnet.ro
UNICEF

11:01

VIDEO Incendiu la mallul Sun Plaza din Capitala: Un barbat, internat la terapie intensiva, cu arsuri de cai respiratorii

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Incendiu la mallul Sun Plaza din Capitala: Un barbat, internat la terapie intensiva, cu arsuri de cai respiratorii

Un incendiu s-a produs in noaptea de joi spre vineri la un mall din Sectorul 4 din Capitala, un barbat fiind ranit, anunta reprezentantii ISU Bucuresti, citati de Agerpres. Stirile ProTV spune ca este vorba despre un mall din Sectorul 4. Se pare ca incendiul s-ar fi produs la Sun Plaza. UPDATE Un barbat este internat la Sectia de terapie intensiva a Spitalului Bagdasar-Arseni, cu arsuri de cai respiratorii, in urma unui incendiu care s-a petrecut, in noaptea de joi spre vineri, intr-o camera tehnica de la intrarea in parcarea mall-ului Sun Plaza din Capitala, informeaza News. ro. continuă pe Hotnews

Incendiu la un mall din Capitala. Un barbat a ajuns la spital, cu arsuri la nivelul fetei

Un barbat a fost ranit, in noaptea de joi spre vineri, intr-un incendiu care a avut loc la un mall din Capitala, informeaza reprezentantii ISU Bucuresti.

Incendiu la un mall din Capitala. Un barbat a suferit arsuri, dupa ce ar fi incercat sa topeasca niste umerase

Un barbat a suferit arsuri, iar alte trei persoane au avut nevoie de asistenta SMURD, dupa ce un incendiu s-a produs la Sun Plaza, joi spre vineri. Potrivit Politiei Capitalei, focul ar fi fost cauzat chiar de catre barbat.

INCENDIU intr-un centru comercial din Capitala: Trei persoane au fost transportate la spital (VIDEO)

Incediu puternic intr-un centru comercial din Capitala. Focul a izbucnit in noaptea de joi spre vineri in mall-ul Sun Plaza din cartierul Berceni, informeaza Cancan. Potrivit primelor.

INCENDIU intr-un centru comercial din Capitala: Trei persoane au fost transportate la spital

Incediu puternic intr-un centru comercial din Capitala. Focul a izbucnit in noaptea de joi spre vineri in mall-ul Sun Plaza din cartierul Berceni, informeaza Cancan. Potrivit primelor.

UPDATE Femeia care cazut de la inaltime in mall-ul Plaza din Capitala a murit la Spitalul Universitar

Femeia care a cazut de la inaltime in mall-ul Plaza Romania a murit, luni, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, si nu in centrul comercial, cum anuntase initial ISU Bucuresti-Ilfov.

Patru masini, implicate intr-un accident la intrarea in pasajul Obor din Capitala (VIDEO)

Accident cu patru masini la intrarea in pasajul Obor din capitala. Totul s-a inamplat vineri dimineata, una dintre cauzele luate in calcul de anchetatori fiind nerespectarea distantei.

VIDEO Incendiu la acoperisul unui bloc de locuinte, din apropierea barajului de la Siriu

Pompierii buzoieni au fost solicitati, miercuri, sa intervina pentru stingerea unui incendiu care a cuprins acoperisul unui bloc de locuinte din Casoca, sat al comunei Siriu. Cinci autospeciale cu apa, de la Maruntisu si Buzau, au fost directionate la interventie. Imobilul cu etaj se afla in apropierea Barajului de la Siriu.

VIDEO 28 de morti dupa ce militanti islamisti au intrat cu o masina-capcana intr-un hotel din capitala somaleza Mogadishu

28 de persoane au fost ucise miercuri intr-un atac desfasurat in capitala somaleza Mogadishu, dupa ce militanti islamisti al-Shabaab au intrat cu o masina capcana prin portile unui hotel, patrunzand in cladire, a anuntat politia citata de Reuters.

Nicolae Ceausescu ar fi implinit 99 de ani: Ca in fiecare an, nostalgicii l-au comemorat la Cimitirul Ghencea din Capitala (VIDEO)

Daca ar mai fi trait, Nicolae Ceausescu ar fi implinit joi 99 de ani. Cu acest gand s-au prezentat la cimitirul Ghencea si mai multi sustinatori ai comunismului din Romania. Nostalgicii s-au.

Controale in cluburile de fite, dupa incendiul de la Bamboo: Gabriela Firea a cerut o informare privind numarul de localuri din Capitala care au program prelungit (VIDEO)

Continua ancheta dupa incendiul din Bamboo. Miercuri va avea loc o sedinta a Comitetului Municipal de Situatii de Urgenta in care se va decide cum si cand procurorii vor putea intra in zona.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )