Libnet.ro
UNICEF

06:15

Incendiu la o mina din Canada: douazeci de mineri au fost blocati sub pamant

Adevărul Adevărul,
Incendiu la o mina din Canada: douazeci de mineri au fost blocati sub pamant

Douazeci de mineri au fost blocati sub pamant, dupa un incendiu la o mina din Canada. continuă pe Adevărul

Incendiu la o mina din Canada: Douazeci de mineri sunt blocati sub pamant

20 de mineri se afla ingropati in subteran dupa ce un incendiu a izbucnit marti dimineata intr-o mina de potasiu din provincia canadiana Saskatchewan. Flacarile au fost stinse si nimeni nu a fost.

Douazeci de mineri au fost blocati sub pamant dupa un incendiu la o mina din Canada.

Un incendiu a izbucnit marti dimineata intr-o mina de potasiu din provincia canadiana Saskatchewan vest), blocand sub pamant 20 de mineri, a declarat pentru AFP un responsabil al PotashCorp, cel mai mare producator mondial pentru acest ingrasamant chimic, potrivit Mediafax. Suntem in contact permanent cu angajatii de sub pamant, a declarat Dale Stangeland asigurand ca starea lor de sanatate este buna. Focul a izbucnit la ora locala 1:56 10:56, ora Romaniei) in mina Rocanville, la o .

Diamant de 158 de carate, extras dintr-o mina din Siberia.

Un diamant de peste 158 de carate, evaluat la peste 1,5 milioane de dolari, a fost extras dintr-o mina din Siberia, potrivit rtv. net. Expertii spun ca piatra va fi taiata si folosita, probabil, la crearea mai multor bijuterii. Extras in urma cu cateva zile, diamantul are circa 35 de milimetri latime si 22 grosime. Este rotund, transparent si are una dintre fatete rugoasa. Compania care detine mina a spus ca piatra pretioasa nu are niciun defect vizibil, ceea ce o face cu atat mai valoroasa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )