Libnet.ro
UNICEF

22:15

Incendiu la penitenciarul din Satu Mare. Trei detinuti au murit

România Liberă România Liberă,
Incendiu la penitenciarul din Satu Mare. Trei detinuti au murit

Trei detinuti au murit si doi sunt in stare grava dupa un incendiu care a fost provocat intentionat . continuă pe România Liberă

Revolta in penitenciarul din Satu Mare, 3 morti. Ce i-a determinat pe detinuti sa se revolte si sa incendieze

Un incendiu a izbucnit la Penitenciarul Satu Mare, in care trei detinuti au murit, iar alti doi sunt grav raniti. in total, au fost inregistrate cinci victime. Iata ce s-a intamplat! Revolta in penitenciarul din Satu Mare, 3 morti ISU Satu Mare a anuntat ca fortele intervin, miercuri seara, la incendiul izbucnit la Penitenciarul Satu .

Trei detinuti au murit la Penitenciarul Satu Mare dupa un incendiu violent. Au fost incendiate saltele dupa interzicerea plimbarilor pe fondul crizei COVID-19

Un incendiu a izbucnit, miercuri seara, la Penitenciarul Satu Mare, fiind inregistrate cinci victime. Trei detinuti au murit si doi sunt in stare grava.

UPDATE Trei detinuti morti la Penitenciarul Satu Mare in urma unui incendiu

Trei detinuti au murit miercuri seara si 2 sunt grav raniti in urma unui incendiu izbucnit la Penitenciarul din Satu Mare. Detinutii au dat foc la saltele.

Revolta la Penitenciarul Satu Mare, dupa reducerea programului de vizita: Trei detinuti au murit si alti doi sunt raniti dupa ce au fost incendiate saltele intr-o celula

UPDATE Autoritatile precizeaza ca protestul de la Penitenciarul Satu Mare a fost initiat de 10 detinuti, toti aflati in aceeasi celula. in urma incidentului violent trei detinuti si-au pierdut viata, doi.

Opt jurnalisti din Maramures si Satu Mare, in autoizolare dupa ce au vorbit cu un pacient cu coronavirus. Autoritatile locale, acuzate de incompetenta

Mai multi jurnalisti din Baia Mare si Satu Mare au intrat in autoizolare dupa ce au luat interviu unui barbat ale carui analize au iesit pozitive. Autoritatile din Satu Mare stabilisera ca pacientul a intrat in contact cu o singura persoane, desi in realitate a interactionat cu zeci de oameni, in centrul de carantina.

Revolta cu trei morti si doi raniti la Penitenciarul Satu Mare, dupa un incendiu izbucnit intr-o celula

Revolta la Penitenciarul Satu Mare soldata cu trei morti si doi raniti, dupa ce zece detinuti au initiat un protest urmat de un incendiu urias izbucnit intr-o celula.

Revolta la Penitenciarul Satu Mare! Un detinut ar fi dat foc in celula; sunt mai multi raniti

Revolta la Penitenciarul Satu Mare, dupa ce un detinut ar fi dat foc in celula.

Opt jurnalisti au intrat in autoizolare dupa ce au vorbit cu un pacient cu coronavirus, la Satu Mare

Mai multi jurnalisti din Baia Mare si Satu Mare au intrat in autoizolare dupa ce au luat interviu unui barbat ale carui analize au iesit pozitive.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )