Libnet.ro
UNICEF

13:01

Incendiu puternic in centrul orasului. Un pompier a ajuns la spital dupa ce a fost ranit in timpul interventiei

Adevărul Adevărul,
Incendiu puternic in centrul orasului. Un pompier a ajuns la spital dupa ce a fost ranit in timpul interventiei

Misiune dificila pentru pompierii militari galateni. Acestia s-au luptat cu focul mai bine de doua ore, dupa ce un incendiu puternic a cuprins patru case de pe strada Basarabiei, colt cu Chicos. continuă pe Adevărul

Incendiu puternic in cladirea Ateneului din Iasi. Nu exista victime

Un incendiu puternic a izbucnit in cladirea Ateneului din Iasi. Focul a cuprins podul cladirii si s-a extins, iar fumul gros a cuprins intreaga cladire. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apa si.

Iasi: Incendiu puternic la Ateneul Tatarasi

Un incendiu puternic a izbucnit, joi, in cladirea Ateneului Tatarasi din Iasi, relateaza Mediafax. Persoanele care se aflau in cladire au fost evacuate, iar pompierii intervin cu mai multe autospeciale.

Iasi: Incendiu puternic la Ateneul Tatarasi

Un incendiu puternic a izbucnit, joi, in cladirea Ateneului Tatarasi din Iasi, persoanele aflate in institutie fiind evacuate, transmite Mediafax. Potrivit rerpezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de.

Un baiat de 9 ani a ajuns la spital, dupa ce a fost batut de colegi la scoala

O bataie primita la scoala l-a bagat in spital pe un copil de 9 ani, iar mama acestuia s-a ales cu un dosar penal. E acuzata ca a incercat sa-si faca singura dreptate. La o zi dupa acest incident, baiatul.

Vaslui: Fetita de cinci ani la spital, dupa ce a fost lovita de o masina in timp ce traversa strada

O fetita in varsta de cinci ani din judetul Vaslui a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost lovita de o masina imediat ce a coborat din microbuzul scolar care o aducea acasa de la.

PSD planteaza la Iasi 50 de tei, dupa ce anul trecut a decis taierea lor din centrul orasului

Un numar de 50 de tei au fost plantati de reprezentanti ai PSD in Parcul Expozitiei din Iasi, in ultima saptamana a campaniei electorale, dupa ce anul trecut primarul social-democrat Gheorghe Nichita a decis.

Bucuresti: Incendiu puternic la o casa din sectorul 5

Un incendiu a izbucnit, miercuri, la un imobil din sectorul 5, existand risc de propagare a flacarilor la alte doua case, au declarat reprezentantii Inspectoratului pentru ISU Bucuresti.

Sapte persoane nevinovate au ajuns la spital, dupa ce un tanar a intrat cu masina pe contrasens

Ionut Paraschiva, in varsta de 27 de ani, din Craiova, a intrat aseara pe contrasens si a lovit in plin o masina in care se aflau cinci persoane. in urma imapctului cele doua autovehicule au ricosat in alte alte patru autoturisme.

Vaslui: Elevi de clasa a VI-a, dusi la spital, dupa ce au baut tuica

Doi elevi de clasa a VI-a au fost dusi de urgenta la spital, vineri, de la scoala din localitatea Perieni, judetul Vaslui, dupa ce au baut tuica, pe drumul spre scoala, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )