Libnet.ro
UNICEF

13:45

Vaslui: Fetita de cinci ani la spital, dupa ce a fost lovita de o masina in timp ce traversa strada

B1 B1,
Vaslui: Fetita de cinci ani la spital, dupa ce a fost lovita de o masina in timp ce traversa strada

O fetita in varsta de cinci ani din judetul Vaslui a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost lovita de o masina imediat ce a coborat din microbuzul scolar care o aducea acasa de la. continuă pe B1

Vaslui: O fetita de cinci ani, lovita de o masina, cand venea de la gradinita

O fetita de cinci ani din judetul Vaslui a fost lovita de o masina, cand cobora din microbuzul scolar, relateaza Mediafax. Copilul a fost transportat la spital, cu un picior rupt.

Anunt umanitar Serban Tessa, o fetita de cinci ani, are nevoie de ajutor pentru a invinge o boala necrutatoare

Parintii Tessei au descoperit boala cu totul intamplator, la o analiza de rutina ce trebuia sa arate ca fetita nu mai este anemica. La varsta de 3 ani si 3 luni, in anul 2012, a fost diagnosticata cu leucemie acuta limfoblastica. Ar fi de crezut ca dupa un an de chimioterapie la clinica din Viena urmat de inca un an de tratament in Romania, finalizat cu rezultate foarte bune la analize, totul s-a terminat cu bine. In iulie 2014 medicii si-au dat acordul ca Tessa sa aiba acces la toate activitatile potrivite cu varsta ei. Si lucrurile pareau sa intre in normal. Tessa s-a inscris la scoala si a inceput clasa pregatitoare in septembrie, plina de entuziasm.

Brasov: Un educator a fost retinut, dupa ce a abuzat sexual o fetita de cinci ani

Un educator de 33 de ani, angajat la o gradinita privata din Brasov, a fost retinut de politisti, miercuri, dupa ce a abuzat sexual o fetita de cinci ani, relateaza Mediafax.

Brasov: Un educator a fost retinut dupa ce a abuzat sexual o fetita de cinci ani

Un barbat de 33 de ani care lucreaza ca educator la o gradinita privata din municipiul Brasov a fost retinut de politisti, miercuri, pentru corupere sexuala de minori, dupa ce parintii unei fetite de cinci.

SUA: Baiatul de cinci ani internat la New York nu are Ebola

Copilul in varsta de cinci ani internat de luni intr-un spital din New York cu suspiciuni de Ebola, dupa revenirea din Guineea, nu are virusul, informeaza CNN. Analizele medicale pentru depistarea virusului.

New York: Un copil de cinci ani, suspectat ca are Ebola

Un copil de cinci ani este internat, intr-un spital din New York, cu simptome de Ebola, dupa ce a revenit din Guineea, relateaza ABC News, potrivit Mediafax.

Un copil de cinci ani suspect de Ebola, internat in din New York

Un copil in varsta de cinci ani a fost plasat in carantina la spitalul Bellevue din orasul New York. Copilul fusese dus recent de parinti in Guinea si a fost internat noaptea trecuta, avand febra.

Un copil de cinci ani suspect de Ebola, internat la New York

Un copil in varsta de cinci ani a fost plasat in carantina la spitalul Bellevue din orasul New York. Copilul fusese dus recent de parinti in Guineea si a fost internat noaptea trecuta, avand febra.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )