Libnet.ro
UNICEF

08:30

INCENDIU PUTERNIC iN CLUBUL BAMBOO, DIN BUCURESTI: 27 DE RANITI, DIN CARE 6 MAI SUNT INTERNATI. O VICTIMA iN STARE CRITICA (VIDEO)

B1 B1,
INCENDIU PUTERNIC iN CLUBUL BAMBOO, DIN BUCURESTI: 27 DE RANITI, DIN CARE 6 MAI SUNT INTERNATI. O VICTIMA iN STARE CRITICA (VIDEO)

UPDATE 6:30 - Un nou bilant al victimelor: 27 de raniti transportati la spitale, dintre care doar 6 mai sunt internati. O victima e in stare foarte grava, la Floreasca, fiind ventilata mecanic. continuă pe B1

Incendiu la clubul Bamboo din Bucuresti: mai multe zeci de persoane au fost transportate la spital

Un incendiu puternic s-a produs, in aceasta dimineata, la Clubul Bamboo din Capitala, in urma caruia mai multe zeci de persoane au fost transportate la spital. In urma incendiului clubul s-a prabusit.

FOTO VIDEO Incendiu la clubul Bamboo din Capitala. 27 de persoane au fost duse la spital

Un incendiu puternic a izbucnit sambata dimineata la clubul Bamboo din Capitala. 27 de persoane au fost duse la spital, iar una se afla in stare grava, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU). Cladirea a fost distrusa in totalitate, iar pompierii au activat Planul Rosu de interventie. Pana in acest moment, nu se cunosc cauzele incendiului.

BREAKING NEWS. Clubul de lux Bamboo din Bucuresti, mistuit de un incendiu. Cinci din cei 44 de raniti mai sunt internati. Martorii povestesc ca in club se fuma palmat |FOTO + VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit in clubul de lux Bamboo, din Bucuresti, in jurul orei 03. 44 de oameni au ajuns la spital, in urma incendiului. Dintre ei, cinci sunt in continuare internati. Pompierii inca incearca sa stinga focul.

BREAKING NEWS. Clubul de lux Bamboo din Bucuresti, mistuit de un incendiu. Cinci din cei 44 de raniti mai sunt internati. Martorii povestesc ca in club se fuma palmat: Am vazut Colectiv in fata ochilor. Controversa legata de autorizatia clubului |FOTO +

Un incendiu puternic a izbucnit in clubul de lux Bamboo, din Bucuresti, in jurul orei 03. 44 de oameni au ajuns la spital, in urma incendiului. Dintre ei, cinci sunt in continuare internati. Pompierii inca incearca sa stinga focul.

BREAKING NEWS. Clubul de lux Bamboo din Bucuresti, mistuit de un incendiu. Sunt 44 de raniti, din care cinci mai sunt internati in spital. Martorii povestesc ca in club se fuma palmat. Controversa legata de autorizatia clubului. Linie telefonica speciala

Un incendiu puternic a izbucnit in clubul de lux Bamboo, din Bucuresti, in jurul orei 03. 44 de oameni au ajuns la spital, in urma incendiului. Dintre ei, cinci sunt in continuare internati. Pompierii inca incearca sa stinga focul.

BREAKING NEWS. Clubul de lux Bamboo din Bucuresti, mistuit de un incendiu. Sunt 41 de raniti, din care 10 victime sunt internate in spital. Martorii povestesc ca in club se fuma palmat. Controversa legata de autorizatia clubului. Linie telefonica speciala

Un incendiu puternic a izbucnit in clubul de lux Bamboo, din Bucuresti, in jurul orei 03. 38 de persoane s-au prezentat la spital, conform lui Raed Arafat. 10 persoane sunt in continuare internate, iar una este in stare grava.

FOTO VIDEO Incendiu in clubul Bamboo din Capitala. 41 de persoane au fost duse la spital. ISU: Clubul nu avea autorizatie de securitate la incendiu

Un incendiu puternic a izbucnit sambata dimineata la clubul Bamboo din Capitala. 41 de persoane au fost ranite, iar cladirea a fost distrusa in totalitate. Pana in acest moment, nu se cunosc cauzele incendiului, nici daca in interior au ramas persoane blocate. Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis dosar penal pentru distrugere. Reprezentantii ISU spun ca clubul nu avea autorizatie de securitate la incendiu.

FOTO VIDEO Incendiu la clubul Bamboo din Capitala. 38 de persoane au fost duse la spital. A fost deschis dosar penal pentru distrugere

Un incendiu puternic a izbucnit sambata dimineata la clubul Bamboo din Capitala. 38 de persoane au fost ranite, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU). Cladirea a fost distrusa in totalitate. Pana in acest moment, nu se cunosc cauzele incendiului, nici daca in interior au ramas persoane blocate. Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis dosar penal pentru distrugere.

38 de raniti, intr-un incendiu la clubul Bamboo

ACTUALIZARE Dan Cristian Popescu, viceprimar Sector 2: Bamboo nu avea act de functionare Clubul Bamboo nu avea act de functionare, a spus Dan Cristian Popescu, viceprimar sector 2, la Digi 24. Acesta a spus ca Bamboo a primit o amenda anul trecut si urma sa mai primeasca una, iar apoi sa li se suspende activitatea. Potrivit domnului Popescu, clubul avea un plan de actiune la incendiu aprobat de ISU. Aveau documentatia depusa pentru autorizatia de functionare, dar nu era completa, e mai explicat domnia sa. Primul act lipsa este cel pentru receptia constructiei, a adaugat viceprimarul. Un incendiu puternic s-a produs, sambata dimineata, la Clubul Bamboo din Capitala. Secretarul de stat Raed Arafat a precizat ca 38 de persoane au fost aduse initial la spitalele din Bucuresti, 21 dintre acestea au fost transportate de ambulante, 17 au venit cu mijloace proprii. La ora 7:30 mai erau internate doar opt persoane, potrivit Digi24. Dintre acestea, una este in stare grava.

44 de raniti, intr-un incendiu la clubul Bamboo

ACTUALIZARE 14:45 Raluca Turcan, despre incendiul din Bamboo: Vinovatia este a unei parti a statului roman, fie din cauza ineficientei, fie din cauza coruptiei Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a scris astazi pe Facebook despre incendiul din clubul Bamboo, ea sustinand ca vinovatia este a unei parti a statului roman, fie din cauza ineficientei, fie din cauza coruptiei, fiind o drama faptul ca tragedia din Colectiv este repetabila. * ACTUALIZARE 14:26 Ambasada Israelului la Bucuresti: Aproximativ 15 cetateni israelieni au avut nevoie de ingrijiri medicale in urma incendiului din Bamboo * ACTUALIZARE 13:42 Un nou bilant, intocmit de MAI, prezinta 44 de raniti dupa incendiul din Bamboo; 5 persoane mai sunt internate in spital * ACTUALIZARE 13:30 ISU: Deficientele identificate si sanctionate de pompieri pe parcursul ultimelor controale nu sunt prevazute in criteriile de oprire a functionarii *ACTUALIZARE 12:23 Firea: Din punctul meu de vedere, daca un club nu are autorizatie de functionare de la primaria de sector, asa cum prevede legea, trebuie inchis *ACTUALIZARE 11:55 Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti: Doi procurori criminalisti efectueaza cercetari la fata locului * ACTUALIZARE 11:45 ISU Bucuresti-Ilfov: Institutiei noastre nu i s-a inaintat solicitarea in vederea eliberarii autorizatiei de securitate la incendiu * ACTUALIZARE 11:40 Primarul Sectorului 2: Primaria nu a emis niciun fel de autorizatie pentru club * ACTUALIZARE 11:26 Un ultim bilant al incidentului ridica numarul ranitilor la 41; 10 persoane, internate in spital * ACTUALIZARE 11:23 ISU: Clubul Bamboo avea aviz de securitate la incendiu, nu si autorizatie; a fost amendat de mai mult ori in trecut *ACTUALIZARE 10:15 Presedintele Klaus Iohannis: Reguli si legi au fost, se pare, din nou incalcate *ACTUALIZARE 10:06 A fost deschis un dosar penal la Tribunalul Bucuresti in urma incendiului care a distrus clubul Bamboo *ACTUALIZARE 9:15 Dan Cristian Popescu, viceprimar Sector 2: Bamboo nu avea act de functionare.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )