Libnet.ro
UNICEF

18:30

Un incendiu puternic a izbucnit intr-un bloc din Sfantu Gheorghe: Mai multe apartamente au fost afectate

B1 B1,
Un incendiu puternic a izbucnit intr-un bloc din Sfantu Gheorghe: Mai multe apartamente au fost afectate

Un incendiu puternic a izbucnit, in noaptea de marti spre miercuri, in scara unui bloc din Sfantu Gheorghe, fiind afectate mai multe apartamente, informeaza Mediafax. Flacarile au izbucnit sub scara unui bloc cu. continuă pe B1

Incendiu puternic in cartierul bucurestean Colentina

Un incendiu a izbucnit in aceasta dimineata la o casa din cartierul Colentina, din Capitala, cel mai probabil de la un cablu defect sustin criminalistii), potrivit surselor din presa, care precizeaza ca nu se afla nimeni la acea adresa in timpul dezastrului.

O cladire de patru etaje ar putea aparea pe spatiul verde al unui bloc din Capitala. Locatarii imobilului sunt scandalizati

Locatarii unui bloc din sectorul 2 al Capitalei risca sa ramana fara spatiul verde din fata blocului. Firma care a cumparat terenul are de gand sa ridice o constructie cu cel putin patru etaje, la doar.

Barbat care ar fi fost expus la Ebola, internat intr-un spital din Sacramento

Un barbat care ar fi fost expus la Ebola a fost internat si plasat la izolare intr-un spital din Sacramento, California, a anuntat marti grupul medical Kaiser Permanente, citat de AFP. Colaboram cu autoritatea.

INCENDIU PUTERNIC in cartierul Colentina din Capitala

O casa a ars in aceasta dimineata in cartierul Colentina, din Capitala. Vecinii au fost cei care au dat alarma si i-au chemat pe pompieri. Flacarile erau atat de mari, incat cele doua masini de pompieri.

FOTO: Raiul traficantilor de droguri. Cum traiesc 750 de familii intr-un bloc parasit din Venezuela

El Torre de David, un zgarie-nori de 45 de etaje aflat in centrul capitalei Venezuelei, a devenit un simbol al crizei bancare din tara si al saraciei cu care se confrunta majoritatea populatiei din Caracas.

Franta: Politistii au descoperit cocaina intr-o gradinita din Paris

Politistii au vazut atunci ca drogurile erau depozitate sub o scara din aceasta gradinita, frecventata de copii cu varste cuprinse intre trei si sase ani.

Sase romani, retinuti in Italia dupa ce au agresat un medic intr-un spital din Sicilia

Sase romani au fost retinuti, in regiunea italiana Sicilia, dupa ce au agresat un medic, la sectia de urgente a unui spital din apropiere de Palermo, scrie ziarul La Repubblica, potrivit Mediafax. Incidentul.

Proteste extrem de violente au loc intr-un oras din SUA

Un oras din Statele Unite este, de o saptamana, scena unor proteste extrem de violente. Sute de localnici s-au revoltat, dupa ce un adolescent de culoare a fost impuscat de un politist. Protestele au degenerat.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )