Libnet.ro
UNICEF

01:06

Incendiu puternic langa un spital din Arad. Zeci de pacienti au fost evacuati

Antena3 Antena3,
Incendiu puternic langa un spital din Arad. Zeci de pacienti au fost evacuati

Un incendiu a izbucnit, vineri seara, la o casa aflata in Lipova, din judetul Arad, aflata langa Sectia TBC a spitalului din oras, 40 de pacienti fiind evacuati. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului. continuă pe Antena3

Incendiu puternic la mansarda unui bloc din Timisoara. Zeci de pompieri se lupta cu flacarile

Un incendiu a izbucnit marti seara la un apartament de la mansarda unui bloc cu patru etaje plus mansarda, din Timisoara, fara a se inregistra victime, potrivit reprezentantilor ISU Timis. Flacarile au.

Hotii au furat seiful unei primarii din Arad, in care se afla o avere. Politistii ii cauta pe talhari

Seiful unei primarii din judetul Arad a fost furat cu totul marti noapte. inauntru erau 13. 000 de lei, bani adunati din plata taxelor si impozitelor locale. Cel mai probabil, la jaf au participat mai multe.

Faze tari: Cel mai puternic motor Dacia din istorie; Mercedes ti promite o masina care nu face niciodata accidente

Trei dintre cei mai buni elevi ai Romaniei au fost admisi la Oxford. Rezultatele exceptionale si munca i-au condus acolo unde si-au dorit de cand au intrat la liceu. Evadare spectaculoasa dintr-o inchisoare din SUA. Trei barbati au evadat, sambata, din centrul de detentie Hill-Finklea insa au fost prinsi cateva ore mai tarziu.

S-a internat la un spital din Botosani si trebuia sa nasca. Medicii au facut niste investigatii, iar cand au vazut rezultatele au pus-o imediat pe masa de operatie. Nimeni nu se astepta la asa ceva

O tanara din judetul Botosani a dat nastere unui copil cu o greutate la nastere de 5,080 de grame. Mama, in varsta de 28 de ani, se afla la prima nastere, ea avand o sarcina de 39 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )