Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu puternic la o pensiune din Bihor. 17 persoane evacuate, 12 vor fi transportate la spital

Adevărul Adevărul,
Incendiu puternic la o pensiune din Bihor. 17 persoane evacuate, 12 vor fi transportate la spital

Incendiu puternic, marti seara, la o pensiune din localitatea bihoreana Biharia, 17 persoane fiind evacuate dintre care 12 au ajuns la spital, intoxicate cu fum. continuă pe Adevărul

Incendiu PUTERNIC la o pensiune din Bihor. Mai multe persoane, transportate la spital. Autoritatile sunt iN ALERTA

Un incendiu a izbucnit, marti seara, la o pensiune din localitatea Biharia, judetul Bihor, 17 persoane fiind evacuate, iar 12 ajungand la spital, intoxicate cu fum. Focul a pornit dintr-o camera de la etajul doi.

Incendiu puternic la munte. Una dintre cele mai cunoscute cabane din Brasov a ars: trei persoane au fost evacuate de urgenta

Incendiu devastator la una dintre cele mai vizitate cabane de turisti din Brasov. Mai multi oameni au fost in pericol de moarte dupa ce cladirea a fost cuprinsa de flacari. Pompierii au intervenit cu cinci.

Incendiu urias in Constanta, la un bloc de garsoniere. Cel putin 17 persoane, printre care si copii, au fost evacuate

Incendiu urias in municipiul Constanta, la un bloc de garsoniere care se afla in incinta unei fabrici de paine. Saptesprezece persoane, printre care si cinci copii, au fost evacuate. Conform celor de la.

Incendiu puternic in Bucuresti, la o cladire a Administratiei Lacuri

O cladire a Administratiei Lacuri Parcuri Agrement de pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti si debarcaderul din zona au ars intr-un puternic incendiu. Pompierii au intervenit cu 15 autospeciale pentru stingerea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )